[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Dansk Psykodrama Selskab

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][mk_divider style=”thin_solid” margin_top=”40″ margin_bottom=”40″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]Psykodrama er en metode, som har været kendt og anvendt siden 1925. Den østrigske psykiater J.L. Moreno var på Freuds tid alternativ i sin forståelse af menneskelig udvikling både individuelt og i grupper. Siden er metoden udviklet yderligere og anvendes nu i psykoterapi både individuelt og i grupper, i supervision og i organisationer. Metoden kan desuden benyttes med mange forskellige teoretiske retninger som udgangspunkt

Vi arbejder i selskabet for at udbrede kendskabet til psykodrama. Vores formål er at fremme anvendelsen af psykodrama ved at styrke netværket og invitere både nationale og internationale kapaciteter. Selskabet har eksisteret i 15 år.

Vi afholder seminarer og workshops, hvor man både kan beriges fagligt, og i høj grad personligt, uanset forhåndskendskab.

Dansk Psykodrama Selskab har fået sin egen side på Facebook. Find os under: Dansk Psykodrama Selskab eller klik her.

Ønsker du at blive medlem i Dansk Psykodrama Selskab?
Man indbetaler 150 kr (årligt kontingent) på konto i Lån og Spar Bank: 0400 – 401 261 2325 og sender en mail til vores vores kasserer: Helle Gry Petersen: hellegryp@gmail.com.

REFERAT af selskabets generalforsamling den 15. september 2016 ligger nu i selskabets netværksrum i MitDP, log in ved at klikke øverst th på siden.

 

Styrelsens medlemmer

Inge Østergaard Hansen (forkvinde)
Tlf. 20 82 13 70
E-mail: ih@margrethehaabs-psykologen.dk

Ditte-Marie K. Jakobsen (næstforkvinde)
E-mail: dm.jakobsen@gmail.com

Helle Gry Pedersen (kasserer)
Tlf: 22 72 00 78
E-mail: hellegryp@gmail.com

Claus Fosbæk
E-mail: cf@cfkrevi.dk

Anna Levi Palsvig
E-mail: anna.levi.palsvig@gmail.com

Suppleant:

Cristina Montoro
E-mail: cm.montoro@gmail.com

 [/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][mk_content_box heading=”MENU” icon=”moon-menu-6″][mk_custom_list style=”e2af”]

 

Find internt materiale i Mit DP, login øverst th.[/mk_custom_list][/mk_content_box][mk_padding_divider size=”20″][mk_content_box heading=”MØDEBOOKING” icon=”moon-office”][vc_column_text]Du kan låne eller leje lokaler til møder.

Læs mere her[/vc_column_text][/mk_content_box][mk_padding_divider size=”20″][mk_content_box heading=”HJÆLP TIL NETVÆRK” icon=”moon-support”][vc_column_text]Hjælp til digitale netværksrum og hjemmesider.

Hjælp til styrelser, webmastere og kasserere.

Læs mere her[/vc_column_text][/mk_content_box][mk_padding_divider size=”20″][/vc_column][/vc_row]

Send en mail til os

Her kan du sende en besked til sekretariatet. Din mail sendes videre til en relevant medarbejder og du får svar så hurtigt som muligt.