[vc_row padding=”0″][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]

Sundhedspsykologiske områder og interessefelter

[/vc_column_text][vc_separator][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_column_text]

Dansk Sundhedspsykologisk Selskab uden navn
Dansk
Sundhedspsykologisk
Selskab

[/vc_column_text][vc_separator][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]Sundhedspsykologiens fagområde er vidt forgrenet og i konstant udvikling, hvilket gør det nærmest umuligt at formulere en samlet definition, som dækker alle aspekter.

Vi har derfor valgt at beskrive sundhedspsykologien gennem en række korte indlæg, forfattet af psykologer, som selv arbejder med eller inden for de pågældende associerede områder.

Intentionen med denne “dynamiske” eller fleksible fagbeskrivelse er, at den vil kunne danne grundlag for en ny og mere omfattende sundhedspsykologisk “vejviser”.

Sundhed
Psykosomatik
Sundhedspsykologi i forhold til personer med et fysisk handicap
Børnesundhedspsykologi
Somatik
Sundhedspsykolog i BST[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][mk_content_box heading=”MENU” icon=”moon-menu-6″][mk_custom_list style=”e2af”]

 

Find internt materiale i Mit DP, login øverst th.[/mk_custom_list][/mk_content_box][/vc_column][/vc_row][vc_row padding=”0″][vc_column][vc_row_inner padding=”0″][vc_column_inner][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row]

Send en mail til os

Her kan du sende en besked til sekretariatet. Din mail sendes videre til en relevant medarbejder og du får svar så hurtigt som muligt.