Som medlem af Dansk Psykolog Forening har du en række fordele.

RÅDGIVNING OG SERVICE

Hjælp til at sikre ordentlige løn- og ansættelsesforhold

Løn- og ansættelse

Du kan få hjælp i spørgsmål om løn- og ansættelsesforhold. Er du netop blevet kandidat, kan vi yde hjælp og rådgivning med det samme. Ellers kan vi først yde hjælp efter tre måneders medlemskab og kun i sager, der er opstået efter indmeldelsen.

Offentlig ansættelse

På det offentlige arbejdsmarked har Dansk Psykolog Forening retten til at forhandle og aftale løn- og ansættelsesvilkår for psykologer. Basisløn og øvrige ansættelsesvilkår reguleres således af de overenskomster, som foreningen har indgået.

Privat ansættelse

De fleste privatansatte psykologer er ansat på såkaldt individuel kontrakt, dvs. en kontrakt som beskriver alle løn- og ansættelsesvilkår, og som den enkelte selv indgår med arbejdsgiver. På nogle private arbejdspladser har Dansk Psykolog Forening indgået overenskomster, som regulerer løn- og ansættelsesvilkår. Vi tilbyder, at du kan få gennemgået din kontrakt i Dansk Psykolog Forening før du skriver den under.

Tillæg og efteruddannelse

Før du opsiger dit nuværende arbejde og underskriver ansættelsesbrev til et nyt job, anbefaler vi, at du kontakter Dansk Psykolog Forening. Hvis der er tale om offentlig ansættelse, bør lønnen være færdigforhandlet før du opsiger dit gamle arbejde. Det er tillidsrepræsentanten på arbejdspladsen eller Dansk Psykolog Forening, der forhandler din løn. Du skal selv indgå aftale med arbejdsgiver om eventuel efter-/videreuddannelse, og du kan få råd og vejleding om dette enten hos tillidsrepræsentanten eller i foreningens sekretariat.

Konflikt eller afskedigelse

Du kan få råd og vejledning i foreningens sekretariat, hvis du kommer ud i en konflikt på din arbejdsplads. Hvis der er en tillidsrepræsentant på arbejdspladsen, kan du også hente hjælp der. Du kan ligeledes få hjælp, hvis du bliver afskediget. Hvis afskedigelsen ikke er rimelig og saglig begrundet vil foreningen optage forhandlinger med modparten.

Rådgivning om jobsøgning, karriereplanlægning og arbejdsmiljø

Ret til rådgivning

Bistand til medlemmer i sager om løn- og ansætteslesforhold kan først ydes efter 6 måneders medlemskab og kun i sager, der er opstået efter indmeldelsen. 6-måneders reglen gælder dog ikke for dimittender indmeldt senest umiddelbart efter eksamen. Bistand ydes ikke til et medlem, der ikke har betalt forfaldent kontingent.

Såfremt bestyrelsen finder, at der foreligger særlige omstændigheder, kan der gøres undtagelser herfra.

FAGLIGE OG UDDANNELSESMÆSSIGE FORDELE

P - Psykologernes fagmagasin hver måned
Fuld adgang til alle informationer, der er relevante for dig på www.dp.dk

Vi lægger et stort arbejde i at holde hjemmesiden opdateret og struktureret.

Deltagelse i foreningens kurser

Find arrangementer og kurser i Dansk Psykolog Forenings Kalender

Deltagelse i foreningens årsmøder med workshops

I forbindelse med årsmødet afholder Dansk Psykolog Forening en række spændende workshops

Behandling af ansøgning om specialist- og supervisorgodkendelse

Vejledning og behandling af ansøgning om specialist- og supervisorgodkendelse

Litteratur og artikler om ledelse, ledelsesprojekter, kurser og konferencer mv. på lederweb.dk

Lederweb

Lederweb.dk er den største vidensportal for offentlige ledere. På Lederweb ligger der over 1000 frit tilgængelige artikler og redskaber om ledelse. Hver uge kan du modtage Lederwebs nyhedsbrev og holde dig opdateret med den nyeste viden inden for ledelse.

Dansk Psykolog Forening er en del af Lederweb, som er et samarbejde mellem KL, Danske Regioner og cirka 60 fagforbund i Forhandlingsfællesskabet.

Det er gratis at bruge og Lederweb er uafhængig af kommercielle interesser.

www.lederweb.dk kan du finde:

 • Ny viden om ledelse – projekter fra Væksthus for ledelse
 • Artikler om ledelse
 •  Erfaringer fra ledere i regioner og kommuner
 • Værktøjer (guider, checklister osv.) til konkret brug i din hverdag
 • Ny ledelseslitteratur – bogomtaler og -anmeldelser
 • Kurser og konferencer

Endelig kan du også finde Væksthus for Ledelses skrædderskyede produkter til offentlige ledere på lederweb.dk.

Lederweb.dk er en del af Væksthus for Ledelse. Væksthus for Ledelse er et samarbejde mellem KL, Danske Regioner og Forhandlingsfællesskabet. Parterne vil igennem fælles udviklingsprojekter i Væksthus for Ledelse bidrage til et målrettet og systematisk arbejde mod stadig bedre ledelse i de danske kommuner og regioner.

KONTANTE FORDELE

Medlemskab af Forbrugsforeningen af 1886

Forbrugsforeningen af 1886

Som medlem af Dansk Psykologforening kan du også blive medlem af Forbrugsforeningen og få glæde af de mange fordele, som foreningen tilbyder.

Optjen bonus og spar penge hver dag – med Forbrugsforeningens betalingskort

Med Forbrugsforeningens betalingskort er du klædt godt på, når du skal handle. Vi dækker stort set alle brancher lige fra dagligvarer, TV, rejser, oplevelser og personlig pleje til mobiltelefoni, tøj, sko, computere, benzin, briller og værktøj.

Et betalingskort fra Forbrugsforeningen giver dig adgang til flere tusind forskellige indkøbssteder i hele Danmark, så der er rig mulighed for at gå på opdagelse – ikke mindst blandt det store udbud af spændende internet butikker, hvor du kan handle præcis, når det passer dig.

Så sparer du penge og optjener bonus – hver dag året rundt!

Er I flere voksne i husstanden, kan I få et betalingskort hver og optjene bonus på hele familiens indkøb.

Meld dig ind nu!

Du kan nemt og hurtigt melde dig ind i Forbrugsforeningen via dit NemID. Udfyld indmeldelses-formularen på fbf.nu. Efter ca. 10 dage modtager du dit betalingskort og pinkode – og er klar til at gå på bonusjagt. Det første års medlemskab er gratis, derefter betaler du kun kr. 132,- om året for at være medlem – eller kr. 11,- om måneden. Til gengæld er der kr. 0,- i renter og gebyrer ved normal brug af Forbrugsforeningskortet.

Bliv medlem af Forbrugsforeningen »

Forsikringer i Runa forsikring

Som medlem af Dansk Psykolog Forening, kan du købe private forsikringer i Runa Forsikring.

Runa Forsikring tilbyder forsikringer, som giver dig den økonomiske tryghed, du har brug for, hvis du bliver ramt af en skade eller en ulykke. Det gælder bl.a.:

Et forsikringsfællesskab med mening
Hos Runa Forsikring bliver du medlem og en del af et medlemsejet forsikringsfællesskab. Det betyder, at pengene arbejder alene til fordel for dig. Forsikringerne forbedres, priserne sænkes, og overskuddet bliver udbetalt. Forsikringerne tilbydes til dig og dine kolleger, som er tilknyttet særlige faggrupper. Det gør, at Runa Forsikring også er et fagfællesskab.

Om Runa Forsikring
Runa Forsikring er en del af LB Forsikring, der også består af Lærerstandens Brandforsikring, Bauta Forsikring og FDM Forsikring. Tilsammen er LB Forsikring Danmarks 5. største forsikringsselskab* på det private marked.

*Forsikring og Pensions opgørelse af markedsandel baseret på de forsikringer, LB Forsikring tilbyder (4. kvartal 2015).

Læs mere om Runa og de forsikringer, som Runa tilbyder her eller ring til Runa Forsikring på 33 95 76 82 eller læs mere på Runa.dk

BogPlus rabat på fag- og håndbøger hos Hans Reitzels Forlag og Forlaget Munksgaard

Rabat på bøger

Som medlem af Dansk Psykolog Forening kan du købe fag- og håndbøger med stor rabat hos Hans Reitzels Forlag og Forlaget Munksgaard.

Du får:

 • 20 % rabat på alle bøger fra Hans Reitzels Forlag og Forlaget Munksgaard
 • Løbende ekstra gode tilbud på udvalgte bøger
 • Ingen forpligtelser for køb
 • Gratis levering ved køb over kr. 500,-

Sådan bestiller du:

Hans Reitzels Forlag

 • Gå ind på Hans Reitzels Forlag og vælg de bøger du gerne vil købe.
 • Når du går til kassen vil du blive bedt om at skrive en kampagnekode for at få rabatten.
 • I kampagnekodefeltet skriver du DP2017 og gennemfører betalingen, så får du automatisk 20% på købet.

I løbet af 2017 vil denne løsning blive omfattet af BogPlus og proceduren vil blive erstattet med nedenstående procedure fra Forlaget Munksgaard.

Munksgaard:

BogPlus

 • Kig dig omkring i det store bogudvalg med bøger om psykologi, fysioterapi, ergoterapi, medicin, pædagogik, organisation og meget mere. Se udvalget hos Forlaget Munksgaard.
 • For at købe bøger med rabat, skal du benytte BogPlus’ bestillingsformular, som du udfylder med antal bøger, forfatter, titel, leveringsoplysninger osv.
 • Husk at skrive dit medlemsnr, ellers får du ikke rabatten

Har du spørgsmål til BogPlus er du velkommen til at skrive til forlaget@munksgaard.dk eller ringe på telefon 33 75 55 60. Klik på logoet for at komme til BogPlus.

BOGPLUS-150

Rabat på bøger og gratis forsendelse ved køb for mere end 750 kr. hos Stakbogladen

Stakbogladen

Stakbogladen yder i 2015 og 2016 10% rabat til alle medlemmer af Dansk Psykolog Forening og gratis levering, hvis købet er på mere end 750,00 kr.

For at benytte aftalen skal du indtaste nr. 112233 i studiekortfeltet. Se mere på Stakbogladens hjemmeside.

Rabat på certificeringskursus hos HR Care

HR Care

HR Care er autoriseret af Hogrefe Psykologisk Forlag til at undervise og certificere i det videnskabelige stressværktøj Stressindikator.

Normalprisen på kurset er 7.960 kr. + moms, og DP-medlemsprisen er 5.000 kr. + moms.

Læs mere

Rabat på medlemskab af motionskæden fitness.dk

Som medlem af Dansk Psykolog Forening kan du tegne både ANYTIME og ANYTIME PREMIUM medlemskab af  motionskæden fitnessdk. Begge medlemskaber giver adgang til alle centre i hele åbningstiden og med et stort udbud af hold og faciliteter og du har mulighed for at give samme gode tilbud til en ven.

ANYTIME medlemskab kan tegnes som både årsmedlemskab til 3.289 kr. om året eller med månedlig betaling til kr. 329 kr. (normalprisen er 399 kr. om måneden).

ANYTIME PREMIUM medlemskab kan ligeledes tegnes som både årsmedlemskab til 4.719 kr. om året eller med månedlig betaling på 429 kr. om måneden (normalprisen er 499 kr. om måneden).

Oprettelse af medlemskab på disse aftaler skal betales et oprettelsesgebyr på 299 kr.

Tilbuddet kan ikke kombineres med andre tilbud i fitnessdk.

Se mere om centrene, åbningstider og holdplaner her:

fitnessdk samarbejder med Anti-Doping Danmark og har tegnet overenskomst med HK.

Overnatning på hoteller til specielle priser i forbindelse med deltagelse i kurser, møder og arrangementer

Aftaler med hoteller

Dansk Psykolog Forening har indgået samarbejdsaftale med flere hoteller.

Hvis du ønsker at benytte et hotel i aftalen, skal du henvise til, at der er indgået firmaaftale med Dansk Psykolog Forening og eventuelt oplyse det aftalenummer, der står ved nogle af hotellerne nedenfor.

Du skal selv reservere og  betale for værelset senest når du tjekker ud af hotellet.

København:

Arthur Hotels

Tilbyder fra 1. januar – 31. december 2017 specielle priser på det 4 stjernede Hotel Kong Arthur og det 3 stjernede Ibsens Hotel. Begge hoteller rummer adskillige værelsestyper med varierende priser.

Det er billigst at reservere værelse on-line på www.arthurhotels.dk. For at opnå rabatten skal du indtaste et firma ID, som du kan få oplyst ved henvendelse til chefsekretær Susanne Hørdam på telefon (direkte)  35 25 97 34 eller på e-mail: suh@dp.dk.

Hvis du foretrækker det, kan du også reservere værelse ved telefonisk henvendelse til hotellerne på telefon 33 45 77 77 eller på e-mail til book@arthurhotels.dk. Du skal i begge tilfælde henvise til aftalen og oplyse om dit medlemsnr. Du skal være opmærksom på, at priserne  i begge tilfælde er højere end ved direkte on-line reservation.

Hotel Kong Arthur
Nørre Søgade 11
1370  København K
www.arthurhotels.dk

ligger  ved søerne i København, cirka 15 minutters gang fra Dansk Psykolog Forening. Morgenbuffet og gratis adgang til Nimat Spa for én person er inklusiv i aftaleprisen. Hotellet er CO2-neutralt.

Ibsens Hotel
Vendersgade 23
1363  København K
www.arthurhotels.dk

ligger cirka 5 minutters gang fra Nørreport S-tog og Metro station. Fra hotellet er der ligeledes cirka 15 minutters gang til Dansk Psykolog Forening. Morgenbuffet for én person er inklusiv i aftaleprisen.

Copenhagen Admiral Hotel

Tilbyder i 2017 og 2018 specielle priser på både overnatninger og møderpakker på det 4 stjernede hotel, som ligger i Københavns centrum med udsigt til havnefronten:

Enkeltværelse 1.225 kr. (pr. 1. januar 2018 1.260 kr.)
Dobbeltværelse 1 – 2 personer 1.425 kr. (pr. 1. januar 2018 1.460 kr.)
Deluxe dobbeltværelse med udsigt til vandet 1 – 2 personer 1.725 kr. (pr. 1. januar 2018 1.760 kr.)

Der er derudover specielle priser på henholdsvis junior- og seniorsuite samt mødepakker.

Stor morgenbuffet koster 150 kr. pr. person

For yderligere oplysninger og oplysning om firmaaftalenummer, kan du rette henvendelse til chefsekretær Susanne Hørdam på telefon (direkte)  35 25 97 34 eller på e-mail: suh@dp.dk.

Du kan reservere værelser på telefon 33 74 14 14 eller på booking@admiralhotel.dk. Husk at henvise til firmaaftalenummeret.

DGI-Byen

DGI-Byens Hotel
Tietgensgade 65
1704  København V
www.dgi-byen.dk/dgi-byenshotel/

Tilbyder i 2017 standard enkeltværelser til 1.145 kr. og superiorenkeltværelser til 1.245. Priserne er inlusive skandinavisk morgenbuffet, fri internet (WiFi) og gratis adgang til Vandkulturhuset og Træningshuset.

Bestilling af værelser på telefon 33 29 80 70 eller e-mail: hotelbooking@dgi-byen.dk. Henvis til aftale med Dansk Psykolog Forening, aftalenummer 056992.

Hvis du har brug for at arrangere et møde eller et kursus tilbyder DGI-byen også de decentrale enheder rabat på mødepakker. Kontakt  DGI-byen på telefon 33 29 80 60 eller e-mail: moeder@dgi-byen.dk for yderligere oplysninger. Husk at henvise til firmaaftale med Dansk Psykolog Forening, aftalenummer 056992.

DGI-Byens hotel og konferencefaciliteter ligger få minutters gang fra Københavns Hovedbanegaard.

København og Aarhus

Guldsmeden Hotels

Guldsmeden Hotels er en dansk, familie-ejet gruppe med i alt 9 hoteller i blandt andet Danmark – alle med fokus på bæredygtighed. Guldsmeden Hotels tilbyder i 2017 specielle priser til medlemmer af Dansk Psykolog Forening på en række af kædens hoteller. Aftalen gælder følgende hoteller i Guldsmeden Hotels gruppen:

København

Axel Guldsmeden
Babette Guldsmeden
Bertrams Guldsmeden
66 Guldsmeden
Manon les Suites (åbner april 2017)

Aarhus

Aarhus guldsmeden

Derudover også på hoteller i henholdsvis Oslo og Reykjavik

Reservation foretages på siden https://iloveecohotels.com/ For at reservere værelser til aftaleprisen skal Dansk Psykolog Forenings ID-nummer oplyses. Det og en komplet prisliste kan fås ved henvendelse til chefsekretær Susanne Hørdam på telefon (direkte)  35 25 97 34 eller på e-mail: suh@dp.dk.

Aarhus:

Hotel Oasia
Kriegersvej 27 – 31
8000 Århus C

Hotel Oasia i Aarhus city er indrettet med rene linjer og nordisk design – og med fokus på funktionalitet. Der møbleres alene med designermøbler, bl.a. Hästens senge.

Hotel Oasia tilbyder i 2017 en fast lav pris på alle værelseskategorier, både hverdage og weekends. Se priserne her:

Priserne er inklusiv morgenbuffet (primært økologisk) og wifi.

Reservation kan foretages enten på hjemmesiden, e- mail:  mail@hoteloasia.dk eller på telefon 87 32 37 15. For reservation skal du bruge et brugernavn og password som du kan få oplyst ved henvendelse til chefsekretær Susanne Hørdam på telefon (direkte)  35 25 97 34 eller på e-mail: suh@dp.dk.

Hotel Ritz
Banegaardspladsen 12
8000 Århus C

Hotel Ritz Aarhus er nyrenoveret sommeren i 2014 og fremstår i dag som et lyst og stilfuldt Boutique hotel i moderne art deco stil.

Hotel Ritz tilbyder i 2017 en fast rabat på 10% på alle værelseskategorier, både hverdage og weekends.

Priserne er inklusiv morgenbuffet og wifi.

Reservation kan foretages enten på hjemmesiden, e-mail: mail@hotelritz.dk eller på telefon 86 13 44 44. For reservation skal du bruge et brugernavn og password som du kan få oplyst ved henvendelse til chefsekretær Susanne Hørdam på telefon (direkte)  35 25 97 34 eller på e-mail: suh@dp.dk.

Andre:

First Hotels

Få op til 21% rabat på din hotelovernatning på First Hotels, som er en af Skandinaviens største hotelkæder med et stort udbud af hoteller i Danmark, Sverige og Norge. Booking og afbestilling af hotelværelser på rabataftalen kan kun ske via First Hotels hjemmeside, hvoraf også regler for booking, afbestilling, ankomst afrejse og betaling fremgår. For at få rabatten skal du indtaste rabatkoden FHFBD.

Sinatur Konferencehoteller

Benytter sig af begrebet Best Available Rates, hvilket betyder, at priserne på overnatnings- og konferenceprodukter varierer alt afhængigt af udbud og efterspørgsel. Dansk Psykolog Forening har sikret dig, at din dagspris ikke vil overstige nedenstående priser i 2017. Er dagsprisen lavere, bliver din pris det også:

Sinatur Hotel Frederiksdal, enkeltværelse 898 kr., dobbeltværelse 1.098 kr.
Sinatur Hotel Storebælt, enkeltværelse 898 kr., dobbeltværelse 1.098 kr.
Sinatur Hotel Gl Avernæs, enkelværelse 698 kr., dobbeltværelse 898 kr.
Sinatur Hotel Sixtus, enkeltværelse, enkeltværelse 898 kr., dobbeltværelse 1.098 kr.
Sinatur Hotel Haraldskær, enkeltværelse 798 kr., dobbeltværelse 998 kr.
Siniatur Hotel Skarrildhus, enkeltværelse 798 kr., dobbeltværelse 998 kr.

Alle priser er inklusive moms og miljøtillæg og inkluderer stor lækker morgenmadsbuffet og fri internet. Du booker ved direkte henvendelse til hotellet og henviser til aftale med Dansk Psykolog Forening.

Hvis du har brug for at arrangere et møde eller et kursus tilbyder Sinatur Konferencehoteller også de decentrale enheder rabat på mødepakker.

Kontakt Susanne Hørdam, suh@dp.dk eller telefon 35 25 97 34 hvis du har brug for yderligere oplysninger.

Møbler og indretningsting med rabat hos Casanova Møbler

Køb designmøbler og lækre indretningsting med 18% rabat

Som medlem af Dansk Psykolog Forening, kan du nu handle i Danmarks største boligshop på nettet med 18% rabat.

Casanova Møbler forhandler varer fra mere end 200 forskellige producenter og 300 designere. og du kan købe alt fra stole, borde, sofaer og reoler til tæpper, lamper, badeværelsesudstyr, køkkenting samt havemøbler.

Tilbuddet gælder kun ved køb i Casanova Møblers webshop, og gælder ikke allerede nedsatte varer og fragtomkostninger. Gavekort kan ikke bruges sammen med rabatten.  Hvis du handler i den fysiske butik i Nørregade 39, 4100 Ringsted vil rabatprocenten være afhængig af hvor stor en service du har brug for i forbindelse med dit køb, men du vil altid kunne gøre en god handel.

Du kan handle 24 timer i døgnet på Casanova Møblers webshop. For at få rabatten skal du indtaste en rabatkode, som du kan få ved henvendelse til chefsekretær Susanne Hørdam. Enten på e-mail: suh@dp.dk eller på telefon 35 25 97 34 (direkte nr.)

Medlemskab af Cinemateket København

Tegn medlemskab af Cinemateket i København

Som medlem af Dansk Psykolog Forening, kan du nu tegne medlemskab af Cinemateket i København med 20% rabat. Det betyder at et års medlemskab koster 220 kr.

Medlemskabet giver mange fordele:

 • Op til 35 % rabat på alle ordinære forestillinger i Cinemateket
 • En ledsager med til medlemspris
 • Hver 11. billet er gratis
 • Gratis adgang til første visning af Månedens Film (så længe billetter haves)
 • 20 % rabat på menukortet i Restaurant SULT (tirs.-fre. 12-22 og lør.-søn. 17-22. Ingen rabat på drikkevarer eller brunch i weekenden).
 • Nyhedsbrev med særlige tilbud og adgang til programmer, før det trykte program udkommer
 • Månedens medlemstilbud i Cinematekets butik
 • Særforestillinger kun for medlemmer

Du kan oprette dit firmamedlemskab så længe aftalen mellem Dansk Psykolog Forening og Cinemateket løber, og medlemskabet gælder i 1 år fra oprettelsesdatoen.

For at oprette dig skal du først have en rabatkode, som du kan få ved henvendelse til chefsekretær Susanne Hørdam. Enten på e-mail: suh@dp.dk eller på telefon 35 25 97 34 (direkte nr.) og derefter kan du melde dig ind her:

Rabat på hårplejeprodukter i Frisør Zenz webshop

Produkter fra Zenz Organic

Grundlæggeren af Zenz Organic Products er den miljøbevidste frisør Anne-Sophie Skjødt Villumsen. Hun startede Danmarks første grønne frisørsalon tilbage i 1999. Allerede under sin læretid som frisør, udviklede Anne-Sophie allergi over for traditionelle kemiske hårprodukter. For at kunne fortsætte inden for frisørfaget og samtidig hjælpe andre med samme problem, begyndte hun at udvikle sundere hårprodukter.

I 2010 lancerede hun den svanemærkede og professionelle hårserie Zenz Organic Hair. Flere produktlinjer er siden blevet tilføjet Zenz Organic Products porteføljen, bl.a. økologiske olier, botaniske hennahårfarver og mineralmakeup. Med et stigende behov for miljøvenlige og sundere kosmetikprodukter, ønsker Anne-Sophie at give bevidste forbrugere og frisører, et sundere alternativ til de mange skadelige hårprodukter, der findes på markedet i dag.

Anne-Sophie har desuden vundet flere priser for både hendes produkter og frisørtalent.

Du kan som medlem af Dansk Psykolog Forening købe disse hårprodukter med 20% rabat her: www.zenzshop.dk. Ved betaling skal du bruge rabatkoden DPVIP.

Professionelle portrætter hos fotograf Michael Thomas

Når du skal have kompetente præsentationsbilleder til hjemmeside og brochure

Michael Thomas er fotograf på Frederiksberg med speciale i det personlige portræt. Han tilbyder en unik mulighed for, at I sammen får skabt et portræt, der udstråler engagement, åbenhed og som samtidig vækker tillid. Til brug på din webside, brochurer el. lign.

Michael Thomas tilbyder også billeder i privat regi, hvor du kan få taget levende og afslappede billeder, af familien eller børnene.

Pris for medlemmer af Dansk Psykolog Forening:

495 kr. for 45 min. fotografering
Hertil Cd med alle billeder til gennemsyn, hvorfra du frit kan udvælge fem billeder, som bliver billedbehandlet og leveret i høj opløsning, i digital format.

Læs mere om aftalen og se eksempler på portrætter her:

Kør selv-ferie til medlemspris

Kør selv-ferie – brug din rabatfordel med Happydays!

Vi samarbejder med Happydays om at tilbyde kør-selv-ferie med særrabat. Det giver dig adgang til kvalitetshoteller i hele Europa, hvor du får op til 300,- i rabat på alt fra miniferier og kroophold til storbyferier og familiehoteller.
Klik her og se alle kør selv-ferier med rabat 

Lej feriebolig på den græske ø Lesbos

Lej en eller to ferieboliger med udsigt over det Ægæiske Hav

Du har nu mulighed for at leje en eller to ferieboliger på den græske ø Lesbos. Ferieboligerne er fredeligt beliggende på en bakketop med udsigt over det Ægæiske Hav og olivenlunde. De har hver især plads til 4 personer og er fuldt udstyrede med køkken og bad. Som medlem af Dansk Psykolog Forening tilbydes du 10% rabat på lejen. For at få rabatten skal du blot henvise til denne aftale.

Klik her og se beskrivelsen og priserne 

NETVÆRK

Medlemskab i kredse, sektioner og evt. selskaber
Mulighed for at være aktiv i Dansk Psykolog Forening
Ledere har mulighed for at blive medlem af LeadingCapacity

Leading Capacity

Leading Capacity er et website, der henvender sig ledere og ledelsesinteresserede med målrettet ledelsesviden. Medlemmer af Dansk Psykolog Forening kan blive personlige brugere af hjemmesiden i 12 måneder.

Ledelsesviden på nettet

Websitet rummer viden og information indenfor de tre hovedkategorier: ledelse, udvikling og medarbejderforhold.

Her finder du følgende syv forskellige informationstyper:

 • Tematekster, der giver grundlæggende introduktion til et emne og hurtigt overblik
 • Cases fra virksomheder og organisationer, der fortæller, hvordan forskellige spørgsmål konkret håndteres
 • Artikler, der mere dybtgående behandler et emne praktisk og teoretisk
 • Værktøj, det vil sige gode råd, tjeklister, guidelines mv.
 • Aktuelt rummer information om gå-hjem-møder, konferencer og nyudgivelser
 • Rådgivere giver information om virksomheder, der tilbyder ledelsesmæssige og HRM-relaterede produkter
 •  Henvisninger til anden eller yderligere information om et emne indenfor ledelse/HRM

Pris

Aftalen er indgået af Dansk Psykolog Forening i samarbejde med tre andre AC-organisationer og giver dig mulighed for at købe et års abonnement til en nedsat pris.

Tilmelding

Hvis du har lyst til at abonnere på www.leadingcapacity.dk skal du rette henvendelse direkte til leadingcapacity.

Tilmelding til Leading Capacity til den forhandlede pris forudsætter medlemskab af Dansk Psykolog Forening.

Betaling

Du vil modtage en regning direkte fra Leading Capacity, og adgang til sitet oprettes, når der er betalt.

Abonnementets løbetid – opsigelse

Abonnementet løber i 12 måneder. Hvis du ikke ønsker at fortsætte abonnementet i yderligere 12 måneder, skal du skriftigt opsige aftalen, således at Leading Capacity har opsigelsen mere end 30 dage før abonnementsperioden udløber.

Eventuelle spørgsmål vedrørende Leading Capacity kan rettes til Lis Ethelberg i Dansk Psykolog Forenings sekretariat på le@dp.dk eller telefon 35 26 99 55.

EKSTRA FOR SELVSTÆNDIGE AUTORISEREDE PSYKOLOGER

Sygedriftstabsforsikring i Codan (selvstændige psykologer)

Codan

Som medlem af Dansk Psykolog Forening har du mulighed for at tegne en sygedriftstabsforsikring i forsikringsselskabet Codan A/S

Forsikringen koster 2,1 % af din årsomsætning og dækker dit driftstab i tilfælde af sygdom fra 3 uger efter sygdommens start og herefter i op til 52 uger. Der kan således maksimalt udbetales erstatning for 49 uger for samme lidelse.

For at tegne forsikringen skal du kontakte Britt Vestskov-Møller på 35 26 99 55 eller bvm@dp.dk som videreformidler kontakten til Codan forsikring.

Selvstændige er omfattet af foreningens erhvervsansvarsforsikring

Erhvervsansvarsforsikring

Forsikring af virksomhed og ansatte

Som psykolog i selvstændigt erhverv er det vigtigt at have forsikringer, der omfatter klinikken og det arbejde, der udføres. Som arbejdsgiver har du det økonomiske ansvar for de skadegørende handlinger, de ansatte begår under arbejdet.

Generel aftale mellem Dansk Psykolog Forening og RUNA A/S

Dansk Psykolog Forening og RUNA Forsikring A/S har indgået aftale om, at medlemmer af Dansk Psykolog Forening kan tegne deres erhvervsforsikringer i RUNA og tegne deres private forsikringer til samme præmier, som Lærerstandens Brandforsikring tilbyder lærere.

Ved årlige møder mellem Dansk Psykolog Forening og RUNA drøftes forsikringernes omfang, evt. ønsker om ændringer, markedsføring og administration.

Erhvervsansvarsforsikring

Dansk Psykolog Forening har tegnet en kollektiv erhvervsansvarsforsikring i RUNA A/S for selvstændige medlemmer. Forsikringen dækker, uanset autorisation, både de fuldtids privatpraktiserende psykologer og de deltidspraktiserende, inklusive selvstændige føl hos en ydernummerpsykolog. Selvstændige organisationspsykologer er også dækket.

Forsikringen dækker erstatningsansvaret for skade tilføjet personer eller ting som medlemmet eller dennes ansatte bliver pålagt i et skadestilfælde. For eksempel en klient snubler i et løst tæppe og kommer til skade.

Den kollektive erhvervsansvarsforsikring omfatter ikke rådgiveransvar forstået som økonomisk ansvar en klient pådrager sig som følge af forkert rådgivning. Det vil sjældent være relevant for en psykolog. Skulle du have behov for en sådan forsikring, må du selv tegne den.

Erhvervsforsikring

En erhvervsforsikring dækker skade på klinikken ved brand, indbrud, tyveri og vandskade samt inventar som edb-anlæg, kontorartikler og rede penge. Du skal være opmærksom på, at dine private familie- og brandforsikringer normalt ikke vil dække dit erhverv, selv om din praksis er indrettet i lokaler, som er en del af din private bolig. RUNA tilbyder også erhvervsforsikringer.

Arbejdsskadeforsikring

Det er lovpligtigt at have en arbejdsskadeforsikring for ansatte medarbejdere. Alle ansatte skal forsikres, uanset om de er beskæftiget i kortere eller længere tid. Som arbejdsgiver har du også det økonomiske ansvar for de skadegørende handlinger, som de ansatte begår under arbejdet.

Har du etableret et anpartsselskab, skal du være opmærksom på, at du også skal tegne arbejdsskadeforsikring for dig selv, da du i denne sammenhæng betragtes som ansat i selskabet.

Profilering på foreningens borgervendte site www.psykologeridanmark.dk

EKSTRA FOR STUDERENDE

Kandidatkursusdage

Kandidatkursusdage om de forhold, du bør kende, når du starter på arbejdsmarkedet.

Jobsøgningskurser

Råd og vejledning i forbindelse med jobsøgning.

Studieforsikring EKSTRA hos Runa forsikring

Studieforsikring EKSTRA hos Runa forsikring

Som studerende har du langt flere værdier, end du måske lige går og tror. En forsikring er vigtig, så økonomien ikke ramler, hvis cyklen bliver stjålet, du smadrer telefonen ved et uheld, eller mister studiebøgerne på vej hjem i bussen.

Som medlem af Dansk Psykolog Forening får du med en studieforsikring EKSTRA fra Runa Forsikring tre forsikringer i én til en rigtig god pris: 50 % rabat på indbo- og rejseforsikring – og 25 % rabat på ulykkesforsikring. Oven i får du tre ekstra fordele:

 • Bliver din cykel stjålet, har du 0 kr. i selvrisiko
 • Din ulykkesforsikring dækker hele døgnet rundt
 • Du får et helt års ekstra studierabat, når du er færdiguddannet.

Prisen starter fra 5 kr. om dagen.

Beregn din pris, og bestil tilbud.

Et forsikringsfællesskab med mening

Hos Runa Forsikring, som er en del af LB Forsikring, bliver du medlem og en del af et medlemsejet forsikringsfællesskab. Det betyder, at pengene arbejder alene til fordel for dig. Forsikringerne forbedres, priserne sænkes, og overskuddet bliver udbetalt. Forsikringerne tilbydes til dig og dine kolleger, som er tilknyttet særlige faggrupper.

Se folder med 16 eksempler på, hvor godt du er dækket ind.

Kontakt Runa Forsikring

Web: https://www.runa.dk/forsikringer/studieforsikring/studie-ekstra-psykolog
Telefon: 33 48 58 98

SPØRGSMÅL OM MEDLEMSSKAB?

Ring til os på tlf.: 35 26 99 55

Eller kontakt os pr. mail: mg@dp.dk og mro@dp.dk

Kontakt os

Vi hjælper dig, mens du hjælper andre.

Få inspiration, deltag i debatten og ‘synes godt om’ vores Facebookside.

Start med at skrive, og tryk Enter for at søge