Iværksætteri for Psykologer

Har du en iværksætter i maven eller er du allerede selvstændig, så er du kommet til det rette sted. På disse sider vil du blive grundigt introduceret til de vigtigste aspekter af at starte og drive en virksomhed. Du vil finde inspiration, information og nyttige links, samt spændende cases om andre psykologers virksomheder.

Det hele er bygget op omkring fire emner inden for iværksætteri; regler, idegenerering, forretningsplan og markedsføring. Hvis du gør dig bekendt med alle emnerne vil du have en rigtig god base for at drive en succesfuld virksomhed, men der er selvfølgelig meget mere viden at finde og mange andre måder at gøre tingene på, og DP opfordrer alle iværksættere til at udforske, opdage og skabe nyt, hele tiden.

Selve emnerne, som du finder herunder, er opbygget sådan at du kan vælge et emne ud, hvis du vil, og kun fokusere på det, eller du kan gå emnerne igennem en ad gangen.

Til højre er der link til en side hvor andre psykologer fortæller om deres virksomhed og kommer med gode råd til selvstændige, og der er et link til vores link-samling, hvor du kan finde relevant information om alt som har med Iværksætteri at gøre.

LINKS OM IVÆRKSÆTTERI

Vi har samlet en række nyttige links til eksterne ressourcer. Læs mere her

 • REGLER

  På denne side kan du finde relevant information om regler for opstart og drift af egen virksomhed.

 • IDEGENERERING

  Idegenerering og innovation, i denne forbindelse, handler om nyskabelse med omsætning som fokus.

 • FORRETNINGSPLAN

  En forretningsplan er et essentielt værktøj, der bruges til at skitsere alle aspekter af ens virksomhed.

 • MARKEDSFØRING

  Markedsføring handler i bund og grund om salg og hvad der skal til for at du kan sælge mere.

Start med at skrive, og tryk Enter for at søge