Dansk Sundhedspsykologisk Selskab afholder 2-dages kursus: Klinisk Sexologi - med speciel fokus på seksualitet efter overgreb

Dansk Sundhedspsykologisk Selskab afholder kursus:
Klinisk Sexologi – med speciel fokus på seksualitet efter overgreb
Mandag d. 27. og tirsdag d. 28. november 2017
 
Underviser: Rikke Pristed

Rigtigt mange mennesker oplever i løbet af livet seksuelle grænseoverskridelser af den ene eller den anden slags. De seksuelle grænseoverskridelser kan være af både fysisk og ikke-fysisk karakter, men uanset dette påvirkes bl.a. seksualiteten og personens relationer til andre. Derfor er det også relevant for langt de fleste psykologer at have kendskab til konsekvenserne af seksuelle krænkelser, uanset på hvilket område de arbejder. Men hvordan påvirkes seksualiteten egentlig, og hvordan kan man som psykolog arbejde med det?
Med baggrund i klinisk erfaring og teoretisk viden vil dette kursus forsøge at belyse dette komplicerede område med særligt fokus på etablering/genetablering af seksualitet efter seksuelle grænseoverskridelser. Kurset lægger op til inddragelse af deltagernes erfaringer fra daglig praksis.
 
Rikke Pristed er autoriseret psykolog, og specialist i sexologisk rådgivning (NACS) med en efteruddannelse i klinisk sexologi fra Universitetet i Agder (Norge). Hun har egen sexologisk praksis i Århus, underviser på sexologiuddannelsen i Norge, er deltidsansat på Randers Krisecenter og er tilknyttet et ph.d. projekt ved Aarhus Universitet, omhandlende psykologisk smertehåndtering. 
 
Kurset godkendes under specialiseringsmodulet i den sundhedspsykologiske specialistuddannelse under generel klinisk viden (11.4.4.2.1) med 12 timer. For andre specialer godkendes timerne iht. Principperne for det fleksible valg (for voksen / børneområdet).
 
Antal kursustimer: 12
 
Deltagerantal: 30 (psykologer og læger)
 
Kursussprog: Dansk
 
Pris: 2700 kr. for medlemmer af Sundhedspsykologisk Selskab. 3000 kr. for ikke-medlemmer. 2400 kr. for studerende. Der gives betalingsoplysninger ved tilmelding.
 
Sted: Dansk Psykolog Forening, Stockholmsgade 27, 2100 København Ø.
 
Tid: 27. november kl. 10-17 og 28. november kl. 9-16, 2017. 
 
Tilmelding og videre kursusinformation hos dss.kursus@gmail.com 
 

FAKTA

Navn

Kursus - Dansk Sundhedspsykologisk Selskab afholder 2-dages kursus: Klinisk Sexologi - med speciel fokus på seksualitet efter overgreb

Sted

Dansk Psykolog Forening København
Stockholmsgade 27
2100 København Ø

Dato og tid

27-11-2017 10:00 - 28-11-2017 16:00

Tilmeldingsfrist

20-11-2017 16:00:00

SØG EFTER KURSUS

Start med at skrive, og tryk Enter for at søge