Også et arbejdsfelt for psykologer

 I

Psykolog Malaika Thomsen fra virksomheden HR7 fortæller, hvordan psykologer kan medvirke til at styrke bæredygtighed.

Arkitekter arbejder med at skabe bæredygtige fysiske rum – psykologer fokuserer på bæredygtig adfærd og psykisk sunde miljøer. Vil man skabe en bæredygtig helhed kan de to fag i høj grad berige hinanden. Dette var omdrejningspunktet for et nyligt afholdt fyraftensmøde om ”Bæredygtig helhed – hvordan kan psykologer og arkitekter berige hinanden? ”.

Både oplæg og den efterfølgende debat på mødet udtrykte gode muligheder for, at psykologer kan være med til at styrke og udvikle bæredygtige miljøer sammen med arkitekter.

Når verden skal reddes

Psykologers faglighed bruges i al for ringe grad, selv om vores interesse for klodens fremtid i høj grad burde trække på den.

Du kan læse mere om temaet i artiklen “Når verden skal reddes”, hvor vi ser på, hvad der forhindrer os i at ændre adfærd og tænke miljøvenligt, når vi køber ind, vasker tøj og bruger løs af elektriciteten på arbejdspladsen.

Se artiklen – bragt i Psykolog Nyt 3, 2015

Udvikling af Kursusvirksomheden

Dansk Psykolog Forening er ved at igangsætte nye aktiviteter, som kan styrke psykologers muligheder på arbejdsmarkedet.

Fyraftensmødet om bæredygtig er en del af en særlig projektindsats, som du kan læse mere om under nyheden Karriere- og kompetenceudvikling i fokus

FAKTA

Fyraftensmødet blev afholdt af Dansk Psykolog Forening i samarbejde med Arkitektforeningen og virksomheden HR7 d. 26. maj 2015.

Se programmet for fyraftensmødet (pdf)

Start med at skrive, og tryk Enter for at søge

P