Bliv specialpsykolog

 I

Så er det nu, du kan søge uddannelsesstillinger i psykiatrien. De fem regioner har slået i alt 30 uddannelsesstillinger som specialpsykolog i psykiatrien op med start 1. december 2016. Stillingerne er fordelt over hele landet med ansøgningsfrist den 8. august 2016.

Uddannelsesstillingerne er normeret til fire år, og man får fuld løn under uddannelsen og alle uddannelsesomkostninger betalt. Efter endt uddannelse er man specialpsykolog og kan blive ansat som sådan eller forsætte på samme arbejdsplads som specialpsykolog.

I DP satser vi på at få alle stillinger besat, og at der er mange, der søger. I sidste nummer af Fagmagasinet havde Region Syddanmark indrykket en annonce for at rekruttere til deres syv stillinger. Her gjorde specialpsykolog Morten D. Hell reklame for sagen:

“Jeg var en del af det første hold specialpsykologstuderende og synes at uddannelsen er skruet godt sammen. Der er tid til fordybelse og mulighed for at sammenkæde teori og praksis. Nu arbejder jeg dels i centralvisitationen i Esbjerg, hvor jeg har forsamtaler med nyhenviste patienter og dels i Enheden for Klinisk Alkoholforskning, hvor jeg er tilknyttet forskellige projekter og starter på ph.d. senere på året”

Her på vores hjemmeside kan du møde to specialpsykologer fra Region Syddanmark og høre hvad de konkret arbejder med.  Du kan også læse mere om uddannelsen og om, hvad specialpsykologer laver.

Find jobbene på specialpsykologuddannelsen.dk. Til foråret 2017 slås der igen stillinger op i børn- og unge-psykiatrien med start 1. september 2017.

Start med at skrive, og tryk Enter for at søge