Dansk Psykolog Forening lancerer Budget- og timeprisberegner til selvstændige psykologer

 I

Som selvstændig psykolog er det vigtigt, du lægger budget for din virksomhed for at få overblik over indtægter og udgifter. På den måde får du også bedre grundlag for at fastsætte og forhandle din timepris og dine honorarer.

Med Dansk Psykolog Forenings Budget- og timeprisberegner til selvstændige psykologer får du hjælp til at lægge etableringsbudget og driftsbudget, samt hjælp til at fastsætte en timepris.

Du kan finde og downloade beregneren på vores hjemmeside, hvor du også finder vejledning til brug af beregneren.

Der er mange forskellige omkostninger forbundet med at drive psykologvirksomhed, og vi hører fra mange – særligt nystartede – selvstændige psykologer, at de er usikre på, hvilken timepris, der er den rigtige. Som brancheorganisation må vi ikke vejlede om honorarniveauer og timepriser. Vi må til gengæld gerne stille værktøjer som dette til rådighed for vores medlemsvirksomheder. Og vores mål med Budget- og timeprisberegneren til selvstændige psykologer er at klæde selvstændige psykologer på til at finde prisniveauer, der er bæredygtige for netop deres virksomhed, blandt andet ved at blive mere bevidste om omkostninger forbundet med at drive psykologvirksomhed.

Du finder Budget- og timeprisberegneren her.

Start med at skrive, og tryk Enter for at søge