Decentral annoncering på www.dp.dk på vej

 I

Rubrikken “Møder og meddelelser” fra Psykolog Nyt er ikke videreført i det nye P-magasin. Det betyder, at der er følgende ændringer for annoncering af decentrale arrangementer:

  • Generalforsamlinger, kurser og årsmøder kan fortsat annonceres i P-Psykologernes fagmagasin og sendes som hidtil til Heidi Strehmel, hst@dp.dk eller p-magasin@dp.dk.
  • Foredrag, fyraftensmøder og lignende skal fremover annonceres i kursuskalenderen. Det vil snart blive muligt for kredse, sektioner og selskaber selv at registrere deres arrangementer i kursuskalenderen på www.dp.dk.  Registreringen kommer til at foregå via Mit DP, og der vil blive udsendt en manual til alle decentrale formænd, så snart funktionen virker. Indtil da vil Heidi Strehmel, hst@dp.dk, lægge disse arrangementer i kursuskalenderen.
  • Nyhedsmails med oplysninger om decentrale arrangementer, sender vi som hidtil ud til de decentrale enheders medlemmer. Materiale til denne slags mails skal sendes til Mette Gorski, mg@dp.dk eller Marianne Rostock, mro@dp.dk.

Start med at skrive, og tryk Enter for at søge