Dansk Selskab for Psykodrama og Aktionsterapi

Psykodrama er en metode, som har været kendt og anvendt siden 1925. Den østrigske psykiater J.L. Moreno var på Freuds tid alternativ i sin forståelse af menneskelig udvikling både individuelt og i grupper. Siden er metoden udviklet yderligere og anvendes nu i psykoterapi både individuelt og i grupper, i supervision og i organisationer. Metoden kan desuden benyttes med mange forskellige teoretiske retninger som udgangspunkt

Vi arbejder i selskabet for at udbrede kendskabet til psykodrama. Vores formål er at fremme anvendelsen af psykodrama ved at styrke netværket og invitere både nationale og internationale kapaciteter. Selskabet har eksisteret i 15 år.

Vi afholder seminarer og workshops, hvor man både kan beriges fagligt, og i høj grad personligt, uanset forhåndskendskab.

Dansk Selskab for Psykodrama og Aktionsterapi har fået sin egen side på Facebook. Find os under: Dansk Psykodrama Selskab eller klik her.

Ønsker du at blive medlem i Dansk Selskab for Psykodrama og Aktionsterapi?
Man indbetaler 150 kr (årligt kontingent) på konto i Lån og Spar Bank: 0400 – 401 261 2325 og sender en mail til vores vores kasserer: Helle Gry Petersen: dspa@dp-decentral.dk.

Ønsker du at kontakte styrelsen i Dansk Selskab for Psykodrama og Aktionsterapi?
Skriv til os på vores sikker-mail: dspa@dp-decentral.dk

Styrelsens medlemmer pr. 14. november 2018

Ditte-Marie K. Jakobsen (forkvinde)

Anna Levi Palsvig (næstforkvinde)

Helle Gry Pedersen (kasserer)
Tlf: 22 72 00 78

Inge Østergaard Hansen
Tlf. 20 82 13 70

Nina Juul Andersen (studentermedlem)

MØDEBOOKING

Du kan låne eller leje lokaler til møder.

Læs mere her

HJÆLP TIL NETVÆRK

Hjælp til digitale netværksrum og hjemmesider.

Hjælp til styrelser, webmastere og kasserere.

Læs mere her

Send en mail til os

Her kan du sende en besked til sekretariatet. Din mail sendes videre til en relevant medarbejder og du får svar så hurtigt som muligt.