Seminaret i september 2007 med Spinelli og Yalom

– Jeg må endnu engang ønske til lykke med et særdeles vellykket arrangement.
Hanne

– Tak for et uforglemmeligt arrangement!
Irene

– Det var et ENESTÅEDE arrangement – tillykke! Jeg hører fra alle sider om overvældende glæde og også taknemmelighed over, at det kan lade sig gøre, at gennemføre et sådant arrangemt.
Roal

– Jeg vil lige sende jer en stor ros for jeres meget fine seminar. Det levede helt op til mine forventninger. Jeg oplevede at alt fungerede helt optimalt. Det fungerede fint med storskærme og lyden var god. Med alle de mange deltagere må jeg sige at for mit vedkomne har i løst opgaven meget fint, jeg tænker at der var rigtig meget at holde styr på. God forplejning og god stemning, jeg savnede i hvert fald ikke noget. Jeg glæder mig allerede til næste seminar.
Sisse

– Tak for en dejlig dag! Det var spændende at møde og høre de ´to herrer´. Godt gået!!!!!
Judy

– Med denne lille men stort mente hilsen, en dybtfølt tak for jeres exorbitant imponerende arrangement i fredags. Det var bare en oplevelse for livet.
Uno

– Superflot arrangement og meget, meget vellykket! For mig var det en tiltrængt saltvandsindsprøjtning, så tak for det.
Ulla

– Tak for et fantastisk flot, veltilrettelagt og vellykket arrangement. Det var “STORT” På alle måder – MEGET professionelt.
Lisbeth

Tilføjet cirka en måned efter seminaret:
– Tillykke til jer: Folk, der har deltaget, går stadig rundt med forklarede ansigter og kan ikke slippe oplevelsen!
Jørgen

Send en mail til os

Her kan du sende en besked til sekretariatet. Din mail sendes videre til en relevant medarbejder og du får svar så hurtigt som muligt.