Praktisk om kurser

Bemærk, at alle vores kurser er åbne for såvel kredsmedlemmer, som ikke-kredsmedlemmer. Normalt har kredsmedlemmer fortrinsret til pladserne frem til en måned efter annoncen har været i Magasinet P, herefter er alle sikret plads efter først-til mølle-princippet. Kurserne vil typisk være at finde på kalenderoversigten, længe inden de kommer i Magasinet P. Hold øje – jo tidligere du tilmelder dig, des bedre chance for en plads, hvis du ikke er kredsmedlem. Vi har ikke mulighed for mailinglister, du må selv holde dig a jour.

Tilmeld dig gerne lige op til et kursus afvikles (hvad enten, der er venteliste eller ej), der er næsten altid afbud/pladser i sidste øjeblik. Suppler gerne med en mail, hvis det er få dage før kursets finder sted. Får vi lange ventelister, ved vi, at der er grundlag for endnu et kursus. Tilmeldingsfristen/deadline er alene udtryk for den dato, fra hvilken din tilmelding er bindende; dvs. du efter denne dato skal betale v. afbud, hvis hverken vi eller du kan finde en til at overtage din plads eller i tilfælde af sygdom/udeblivelse.

For at holde prisen nede, hjælpes vi på de fleste kurser med de praktiske ting som bl.a. kaffebrygning og frugtskylning.

Vi bruger vores fritid på at arrangere disse kurser. Læs annoncen grundigt igennem og benyt tilmeldingsformularen. Du behøver ikke sende forespørgsler, om der er ledige pladser, det fremgår af tilmeldingsformularen. Hvis du mailer for at spørge, om noget vedrørende et kursus, er det er stor hjælp, når du anfører titel for kurset i emnefeltet. Alle spørgsmål bedes rettet til tfelbo@gmail.com

Efter du har tilmeldt dig, vil du altid modtage en mail fra os, der be- eller afkræfter din tilmelding. Har du ikke modtaget en mail om, at du har fået plads på kurset, er du ikke tilmeldt. I fald du alligevel møder op til et kursus, kan du ikke forvente at få lov at deltage.

For at spare tid på administration og i stedet bruge den på at lave endnu flere billige kurser til dig, vil vi bede dig betale kurset ved betaling via netbank til konto 0400 – 4012609960 i Lån & Spar Bank senest 1 uge efter vi har bekræftet din tilmelding. Betaling er også sikkerhed for din plads. Du får en mail om dette med kontooplysninger mv. Således forsøger vi at sikre, alle betalinger er i hus og registreret forud for afviklingen af et kursus.

Vores mission? Gode og spændende kurser til en overkommelig pris! Glæder os til også at se dig.

MENU

 

Find internt materiale i Mit DP, login øverst th.

Send en mail til os

Her kan du sende en besked til sekretariatet. Din mail sendes videre til en relevant medarbejder og du får svar så hurtigt som muligt.