Netværk for yngre psykologer

Kontakt til netværket foretages på mail: yngrepsykologer@dp-decentral.dk

Læs mere om netværket her: Om netværket

Styrelsens medlemmer

Lea Klærke (formand)

E-mail (arb.): lea.klaerke@regionh.dk

Lea Klærke (29 år)
Jeg har været med til at stifte Yngre Psykologer for at fremme mulighederne for dialog mellem Dansk Psykolog Forening og yngre psykologer og for at sikre erfaringsudveksling mellem psykologer i deres vej ud på arbejdsmarkedet.

Det optager mig, at psykologer får en god start på deres arbejdsliv og jeg håber, at vi sammen kan præge Dansk Psykolog Forening så dimittendarbejdsløsheden igen kommer i fokus.

Jeg vil gerne arbejde for, at der skabes bedre og mere sikre forhold for autorisation og videreuddannelse.

Til daglig arbejder jeg som PhD-studerende på Center for Neuropsykiatrisk Skizofreniforskning på Psykiatrisk Center Glostrup, hvor jeg forsker i hjernens udvikling ved skizofreni.

Ditte Chor (næstformand)

E-mail: dittechor@gmail.com

Ditte Chor (27 år)
Jeg blev færdiguddannet fra Aarhus Universitet i sommeren 2015. Jeg har siden september 2015 arbejdet som psykolog inden for beskæftigelsesområdet i Aarhus Kommune.

Særligt er jeg interesseret i, hvordan vi som yngre psykologer får en god start på arbejdslivet og herunder muligheden for at udvikle os som psykologer i et trygt og fagligt fællesskab.

Charlotte Nørgaard Jensen (kasserer)

E-mail: ch.noergaard@gmail.com

Charlotte Nørgaard (28 år)
Jeg har været færdiguddannet i ca. 1 år. Til daglig arbejder jeg i den ambulante psykiatri, hovedsageligt med angst og depression.

Udover dette styrelsesarbejde er jeg også tilknyttet styrelse i selskabet for psykologer i psykiatrien.

Jeg brænder for at forbedre mulighederne for psykologer på arbejdsmarkedet, herunder især for nyuddannede så alle kommer godt fra start.

Jeg ønsker, at der kommer større fokus på jobs til yngre psykologer, samt fokus på forbedring af muligheder for autorisation indenfor alle fagområder.

Anne Maja Sandø-Pedersen

E-mail: annemaja@sando.dk

Anne Maja Sandø (29 år)
Jeg har været med til at stifte Netværket for Yngre psykologer, for at være med til at skabe et fællesskab i DP, som jeg kunne genkende mig selv i.

For mig handler fagforening om solidaritet og fællesskab, og det vil jeg gerne være med til at udvikle mere af i DP.

Jeg mener alle psykologer, nye som gamle, kan lære noget af hinanden, og at vi skal fokusere på fordelene i vores forskelle.

Jeg er især optaget af forholdene for nyuddannede i de første par stillinger fx med hensyn til oplæring og arbejdsvilkår.

Jeg er ansat i PPR i Næstved og har min egen virksomhed ved siden af.

Tina Nielsen

E-mail: tn6233@gmail.com

Tina Nielsen (28 år)
Jeg blev færdiguddannet i 2013. Jeg arbejder i ambulant psykiatrien og har særlig fokus på traumer og PTSD.

Ud over at være i styrelsen for netværket, er jeg 2. suppleant i Dansk Psykolog Forenings bestyrelse.

Jeg ønsker at sætte fokus på fællesskabet i både fagforeningen, men også blandt os menige psykologer imellem. Sammen er vi stærkere.

Pernille Melander Thorsen
Sandra Bruhn Pyke
Simone Johansen
Sofie Wagner
Marie Bjerregaard Jensen (suppleant)

E-mail: mariebj@live.dk

Marie Bjerregaard Jensen (28 år)
Jeg blev færdiguddannet sommeren 2014. Jeg har siden da arbejdet som ph.d.-studerende på Psykiatrisk Center Glostrup samt Institut for Psykologi, KU.

Jeg er specielt optaget af diskursen omkring nyuddannede psykologer og hvordan man bedst mulig kan føle sig som en del af den samlede psykologstand, når man bliver færdig.

Cecilia Schleicher (suppleant)
Nina Fog Jürs (suppleant)

E-mail: nina_jurs@hotmail.com

Nina Fog Jürs (28 år)
Jeg blev færdiguddannet i 2013. Jeg har siden arbejdet i ungerådgivningen headspace, hvor jeg fra 1/8 tiltræder som daglig leder i Helsingør.

Under studietiden var jeg formand for DPS i København, og jeg har helt ærligt svært ved ikke at blande mig, når det handler om vores forhold som profession, særligt for yngre psykologers indtræden på jobmarkedet. Derfor meldte jeg mig til bestyrelsen i Yngre Psykologer.

Vi kan kun ændre noget ved at være aktive og selv bidrage til fagfællesskabet, og det glæder jeg mig til at gøre.

MENU
MØDEBOOKING

Du kan låne eller leje lokaler til møder.

Læs mere her

HJÆLP TIL NETVÆRK

Hjælp til digitale netværksrum og hjemmesider.

Hjælp til styrelser, webmastere og kasserere.

Læs mere her

Send en mail til os

Her kan du sende en besked til sekretariatet. Din mail sendes videre til en relevant medarbejder og du får svar så hurtigt som muligt.