Nyhedsbrev juni 2019:

God sommer fra OSiDP

Styrelsen siger TAK

…. for opbakningen til generalforsamlingen; vi har konstitueret os således:

Formand: Dorte Vilsgaard

Næstformand: Rikke Brix

Kasser: Birgit Tambeg

Medlemmer: Søren Shøler, Charlotte Brauer, Jytte Skau

Ekstern revisor: Egon Lund Christensen

Referat fra generalforsamlingen er vedhæftet denne mail som PDF.

Kommende arrangementer ….

Mange har bemærket at vi ikke har haft årskursus sidste år – det skyldes både mangel på kræfter, men også at vi har haft regnskabstekniske udfordringer. Vi er derfor ekstra glade for at kunne fortælle at i allerede nu kan sætte X i kalenderen. Dato: 20. – 21. januar 2020, hvor vi skal mødes i Nyborg til “Organisationspsykologi som samspil mellem differential- & socialpsykologi: En præsentation, sammenligning og diskussion af to metoder & modeller”

Kurset bliver et seminar som forholder sig til Leadership Pipeline (LP) og Requisite Organization (RO) – begge dage vil have det tvedelte fokus. Kurset er tilrettelagt så der vil være mulighed for kun at deltage på første dag men man får selvfølgelig det fulde udbytte ved at deltage begge dage. Den faglige bagmand er Nikolaj Lunøe, cand.psych., pensioneret erhvervspsykolog. Han vil sammen med Henrik Møller Andersen, cand.psych., Talent & OD Architect, Arla Foods, Claus Elmholt, cand.psych, faglig direktør, Lead+, Thor Molly-Søholm, cand.psych, adm. direktør, Lead+ sørge for at vi alle får både teoretisk og praksisorienteret erfaring med hjem fra årskurset.

Om automatisk betaling……

Ved vores gennemgang af medlemslister er vi blevet opmærksomme på at ikke alle har tilmeldt sig automatisk betaling. Det vil spare os for mange timers frivilligt arbejde hvis du følger vejledning på den vedhæftede PDF for at tilmelde dig. Vi siger på forhånd tak og lover at bruge tiden på noget som kommer dig til gode.

Mød os på …..

Husk vores facebookprofil, hvor vi løbende deler information, som kan være relevant for vores medlemmer.

Til slut er blot at sige – tak fordi du læste med – vi håber at se dig derude – enten på et kursus eller på vores facebookprofil, hvor du bl.a. bliver løbende opdateret om det europæiske samarbejde EAWOP.

På styrelsens vegne.


Send en mail til os

Her kan du sende en besked til sekretariatet. Din mail sendes videre til en relevant medarbejder og du får svar så hurtigt som muligt.