Hvorfor skal du have en supervisionskontrakt?

Supervision handler om professionel læring og foregår altid over en tidsperiode, hvor supervisor og supervisand arbejder sammen ud fra et beskrevet læringsformål, hvor supervisanden opkvalificeres til at kunne udføre de opgaver, som hun er ansat til, overfor klienter/borgere på en faglig og etisk acceptabel måde, indenfor de faglige retningslinjer som gælder for supervisandens pågældende professionsfelt.

Supervisionskontrakten er et redskab, som kan hjælpe supervisor og supervisand med at afklare, afgrænse og konkretisere, hvad supervisionsforløbet skal handle om og samtidig medvirke til at sikre, at supervisionen ikke kører ud på et sidespor. Parterne kan således forhånds bestemme supervisionens genstand og retning gennem en aftale – en kontakt, der vedrører problem, mål, relation og ramme i supervision.

Læs mere om formålet med en supervisionskontrakt (pdf)


Skabelon til supervisionskontrakt

Følgende skabelon indholder de generelle indholdsfaktorer, som med fordel kan/skal forhandles, afklares og beskrives (mundtligt eller allerhelst skriftligt) i alle supervisionskontrakter og for alle supervisionsforløb.
Se skabelon (pdf)

MENU

 

Find internt materiale i Mit DP, login øverst th.

Send en mail til os

Her kan du sende en besked til sekretariatet. Din mail sendes videre til en relevant medarbejder og du får svar så hurtigt som muligt.