Information om program og tilmelding til alle arrangementerne følger senere.

Meld dig ind i vores LinkedIn-gruppe ”Privatansatte Psykologer i Dansk Psykolog Forening” for at holde dig opdateret!


 

Kommende arrangementer

 

Sektionen for Privatansatte Psykologer inviterer til DiversityLab og generalforsamling tirsdag d. 27. oktober 2020 kl. 16.30 i Stockholmsgade

Diversitet, bæredygtighed, inklusion, ligestilling, mangfoldighed. Det vrimler med buzzwords disse dage, men hvordan lever begreberne ude i virksomhederne? Og hvordan forholder vi os som psykologer til dem?

Kom med til DiversityLab tirsdag d. 27. oktober 2020 kl. 16.30 og bliv meget klogere på, hvordan du kan arbejde med virksomheders diversitet i praksis.

Her har vi nemlig inviteret Sara Louise Muhr Professor og Academic Director, Sara Louise Muhr, fra CBS’ Business in Society Platform ”Diversity and Difference” til at

1. Give os en indføring i feltet

2. Facilitere en Gender lab workshop for os

3. Afslutteligt opsamle med fokus på hvordan du kan bruge værktøjerne ude i den virkelige verden

Gennem en serie af normkritiske øvelser vil vi sammen reflektere over normer og deres indflydelse på os, herunder de ubevidste biases, som vi selv kan have.

I workshops vil vi igennem design thinking udvikle innovative værktøjer til kulturforandring i virksomheder og organisationer. Som du kan tage direkte med hjem og bruge i din organisation bagefter. Ønsker du at vide mere om DiversityLab og/eller Sara Louise Muhr, kan du orientere dig i nedenstående.

Inden vi sætter i gang med det spændende DiversityLab afholder vi generalforsamling i SPPiDP. På forsamlingen vil vi effektivt og hurtigt gennemgå de obligatoriske punkter og berette om sektionens virksomhed for både 2019 og 2020. Der sker meget i DP på vores område, hvor psykologer i erhvervspsykologi er på arbejdsprogrammet 2020, og der er stor Generalforsamling for hele Dansk Psykolog Forening til foråret. Nu er derfor et rigtigt godt tidspunkt at kigge forbi, høre om Sektionen, melde dig ind i Styrelsen og komme med dit eget input.

 

Vi glæder os til at se dig d. 27/10 kl. 16.30 i DP’s lokaler på Stockholmsgade 27, 2100 København Ø – hvor du kan blive meget klogere på diversitet, dine egne biases og ikke mindst, hvordan man kan arbejde med det i organisationer!

Tilmeld dig ved at sende navn, medlemsnummer, og om hvorvidt du er privatansat psykolog til privatansatte@dp-decentral.dk (først til mølle, men Sektionens medlemmer har førsteprioritet). 

 

Hvad er GenderLab?

Krydsdisciplinær workshop, som bygger på akademiske studier såvel som dybdegående praktisk viden om, hvad der virker i den virkelige verden. Deloitte brugte eksempelvis GenderLab til at skabe en åben og rummelig virksomhedskultur, som understøtter en agil og resilient organisation.

GenderLabs mål?

Bringe mennesker sammen på tværs af forskelle. Har din organisation brug for at kunne rekruttere bredere? Fastholde medarbejdere? Skabe et mere rummeligt arbejdsmiljø for alle medarbejdere? GenderLAB kan bringe dig i mål med innovative værktøjer til at understøtte kulturforandring.

Hvordan gøres det i praksis?

Ved at bruge den handlingsorienterede ”design thinking” til facilitering, hvilket muliggør agile processer, skabes der rum for at brainstorme ideer og teste løsninger på stedet. Det betyder i praksis, at der kan arbejdes med komplekse udfordringer (wicked problems), som har flere løsninger.

Ovenstående krydres med normkritiske øvelser, som skaber bevidsthed om- og forstyrrer ”sådan er det jo holdninger” samt ubevidste bias.

Hvem er Sara Louise?

https://www.cbs.dk/en/research/departments-and-centres/department-of-organization/staff/slmioa

https://www.cbs.dk/forskning/institutter-centre/institut-organisation/medarbejdere/slmioa

https://ballisager.com/professor-flere-kvindelige-ledere-fjern-ubevidste-fordomme/

 

Mediemuligheder for mere information:

Kort video: https://kvinfo.dk/genderlab-trivsel-og-bedre-bundlinje/?fbclid=IwAR0KPNwzvSiCpX1hGqW-bveHcW0vyVOv_VEnstVY7rTLHOJHZGlnw89ySQk

Artikel:https://www.lederne.dk/ledelse-i-dag/fokus/kvinder-i-ledelse/karrierekvinder

 


 

Sektionen for Privatansatte Psykologer afholder fyraftensmøde om AI og etik d. 19. august kl. 18:00

Med Kim Escherich

Ved du, hvad du ikke ved, om den digitale verden der omgiver dig? Find ud af det til sektionens fyraftensmøde onsdag d. 19. august kl. 18 i Dansk Psykolog Forenings lokale 2A på Stockholmsgade 27, København Ø.

Efterhånden er vi omgivet af digitalisering, kunstig intelligens og big data i en grad, så det efterhånden kan være svært, at adskille digitale og menneskelige universer. Så måske vi skal holde op med at tale om dataetik og AI-etik men i stedet fokusere på, hvordan teknologien påvirker vores menneskelighed, empati, sociale interaktioner, virksomheder og demokrati.

Så vær med på en rejse ud i afkrogene af digitalismen og se eksempler på, hvor udviklingen måske er gået for langt – eller gør det om et øjeblik. Og deltag i et af de digitalt bevidsthedsudvidende og -dannende dilemmaspil som Kim Escherich efterhånden har trukket mere end 2.000 mennesker igennem. Det har nemlig vist sig at være en effektiv måde hvorpå vi både kan forstå dataetiske og teknologiske dilemmaer – men også en læring i, hvad det vil sige at være menneske. Og jo mere, digitalismen presser sig på, des vigtigere er det at vi forbliver mennesker.

Tilmeld dig til arrangementet her.

 

 


 

Afholdte arrangementer

Sektionen for Privatansatte Psykologer indkalder til generalforsamling og fagligt arrangement

Tirsdag d. 31. marts 2020 kl. 16:30 holder vi generalforsamling i Sektionen for Privatansatte Psykologer.
Det foregår i Dansk Psykolog Forenings lokale 2A i Stockholmsgade 27, 2100 København Ø.

På forsamlingen vil vi effektivt og hurtigt gennemgå de praktiske obligatoriske punkter (dagsorden iht. vedtægterne) og berette om sektionens virksomhed for både 2019 og 2020.

Vi får yderligere besøg af Lotte Holck & Florence Villesèche fra CBS, som i samarbejde med KVINFO har udviklet Genderlab. I Sektionen mener vi, at diversitet er et oplagt tema for psykologen som fagperson i det private. Vi skal derfor i samarbejde afholde et diversitylab, hvor vi igennem design thinking og normkritik udvikler innovative værktøjer til kulturforandring i virksomheder og organisationer. Som deltager kan du igennem vores tilmeldingsblanket få medbestemmelse på, hvilke temaer vi skal behandle.

Vores diversitylab vil altså bestå af en serie af øvelser, hvor vi i grupper vil finde løsninger på problemer, som relaterer sig til diversitet og lighed kønnene imellem. Blandt andet vil vi bruge normkritiske øvelser til at reflektere over normer og deres indflydelse på os. Derudover vil workshoppen strukturere samtale om skaleringen og indflydelsen af de mulige løsninger på et givent problem som, ledsaget af de normkritiske øvelser, vil øge opmærksomheden og eventuelt afbryde eller forstyrre antagelser og ubevidste biases, vi selv kan have. Vi skal i øvrigt ved brug af designtænkning, som en praktisk tilgang til at takle komplekse problemstillinger uden en definitiv løsning, brainstorme ideer og hurtigt teste vores løsninger på de sociale udfordringer hvor køn og diversitet spiller en central rolle.
Du kan læse mere om workshoppen på følgende link: https://www.cbs.dk/viden-samfundet/strategiske-indsatsomraader/business-in-society-platforme/diversity-and-difference-platform/forskning-aktiviteter/netvaerk-projekter/genderlab


 

Virksomhedsaften om Grafisk Facilitering 24. oktober 2019 kl. 17.30-21.30
LUKKET FOR TILMELDINGER

Tidsramme: kl. 17:30 – 21:30

Sted: Dansk Psykolog Forening, Stockholmsgade 27, 2100 Kbh Ø, lokale 2A

Beskrivelse af introduktionskurset:

Grafisk facilitering er et effektivt værktøj til at skabe fælles forståelse ved at forenkle kompliceret indhold til et sprog, alle forstår.

Lær, hvordan du enkelt kan visualisere ideer og brainstorms med tegninger og få inspiration til at tænke i billeder og ikoner, som du kan gøre brug af i mødesituationer, undervisningssituationer og lignende.

Kurset i Grafisk Facilitering er meget praktisk og hands-on, og vi udvikler sammen i gruppen egne skabeloner og ikoner. Deltagelse forudsætter ikke, at man kan tegne på forhånd, bare at man har lyst til at kaste sig ud i det.

Vi tager udgangspunkt i jeres egen praksis og i noget, I gerne vil formidle eller skabe overblik over i jeres arbejde.

Dette kan du forvente at få ud af aftenen:
· Inspiration til at understøtte pointer med både tekst og tegninger
· Tips og konkrete greb til at lave gode illustrationer og plakater hurtigt
· Idéer til at tænke i billeder og ikoner som kan støtte din formidling effektivt og på en enkel måde


12. september 2019 kl. 18-21.30: Virksomhedsaften om forandringsledelse

Hvis man er hurtig, kan man nå at tilmelde sig og deltage i en spændende og lærerig aften i blandt fagfæller. Programmet er som nedenstående:

Er du interesseret i, hvordan psykologer arbejder med forandringsledelse i erhvervslivet? Og har du lyst til at mødes med fagfæller fra den private sektor? Så kom til en spændende virksomhedsaften hos Sektionen for Privatansatte Psykologer i Dansk Psykolog Forening torsdag d. 12. september 2019 kl. 18.00! Aftenen byder på 4 spændende oplæg fra psykologer, som arbejder med forandringsledelse.

Vi byder velkommen til:
Simon Egenfeldt-Nielsen, Stifter og CEO hos Serious Games Interactive
Marie Lundsgaard, Leder af Produktkvalitet hos PFA
Maxim Ugleholdt, Leadership Development Consultant, Group Culture & Leadership, hos Nordea
Emina Zizak, Agile-coach hos Jysk

Aftenens program:
18.00-18.30: sandwich og velkomst
18.30-19.30: oplæg fra psykologer
19.30-20.00: paneldebat med spørgsmål fra deltagerne

Efterfølgende øl, vin snacks og netværk.

Sted: Dansk Psykolog Forening, lokale ”Floden”, Åboulevarden 31, 2. sal, 8000 Aarhus. Tilmelding her. Alternativt kan tilmelding foregå via mail til: Privatansatte@dp-decentral.dk. Hvorvidt du er medlem af Dansk Psykolog Forening, hvorvidt du er medlem af Sektionen for Privatansatte Psykolger i Dansk Psykolog forening, samt dit navn og emailadresse må meget gerne fremgå af din mail.


13. juni 2019 kl. 18-21.30:
Sektionen indbyder til
Virksomhedsaften om psykologers arbejde med talent

Er du interesseret i, hvordan psykologer arbejder med talent i erhvervslivet? Og har du lyst til at mødes med fagfæller fra den private sektor?

Så kom til en spændende virksomhedsaften hos Sektionen for Privatansatte Psykologer i Dansk Psykolog Forening torsdag d. 13. juni 2019 kl. 18.00!

Aftenen byder på 4 spændende oplæg fra psykologer, som arbejder med talent.

Vi byder velkommen til:

Nana Fernanda Nielsen, Talent Acquisitions Partner hos Novo Nordisk
Kasper Lundby Jølberg, Lead Consultant – Global Leadership & Talent Development hos Rambøll
Mia Gren-Sørensen, Global Talent Manager, Finance & IT hos Ørsted
Rasmus Christoffer Stensbo, Talent Acquisition Consultant hos Arla Foods

Alle oplægsholdere har mange års erfaring med at bruge psykologi i erhvervslivet og vil sætte ord på vejen til deres job, hvordan de bruger deres psykologfaglighed i arbejdet med talent, samt give gode råd til dig, som er nysgerrig på at skabe værdi i arbejdet med talent som privatansat psykolog.

Efter de 4 korte oplæg vil der være en paneldebat med rig mulighed for at stille spørgsmål til aftenens oplægsholdere.

Et andet vigtigt formål med aftenen er at netværke med hinanden, og derfor slutter vi aftenen af med vin, øl og snacks.

Vi håber, at aftenen vil gøre os klogere på os selv, hinanden og ikke mindst karriereveje for privatansatte psykologer!

Aftenens program:

18:00 – 18:30, Sandwich & Velkomst
18:30 – 19:30, Oplæg fra psykologer
19:30 – 20:00, Paneldebat med spørgsmål fra deltagerne
20:00 – 21:30, Øl, vin, snacks og netværk

Målgrupper: Åben for alle medlemmer af Dansk Psykolog Forening. Privatansatte medlemmer har førsteprioritet. Der er plads til 60 deltagere.

Tid: Torsdag d. 13. juni 2019 kl. 18:00-21:30

Sted: Dansk Psykolog Forening, lokale 2A, Stockholmsgade 27, 2100 København Ø

Tilmelding senest den 10. juni – du tilmelder dig her.


Torsdag 28. februar 2019 kl. 17.30
Kom og bliv inspireret til at finde eller udvikle din plads som privatansat psykolog, når Lene Tanggaard holder oplæg om “Psykologen som betroet konsulent i erhvervslivet”

Her dykker vi ned i nogle af de nye roller og positioner, som psykologer indtager nu og i fremtiden. Oplægget vil tage afsæt i praksiserfaringer og i en artikel, som følger en CEO og hans rådgiver gennem otte år.
Artiklen stiller de gode spørgsmål: Hvilke kvalifikationer psykologer skal have for at kunne indgå i denne type af relationer? Og hvad dette betyder for konsultationspsykologiens selvforståelse?

Efterfølgende afholder vi den årlige generalforsamling i Sektionen for Privatansatte Psykologer i Dansk Psykolog Forening (SPPiDP). Som altid vil der også være rig mulighed for netværk.

Arrangementet er gratis for alle medlemmer af Dansk Psykolog Forening, men privatansatte psykologer har førsteprioritet. Ikke-medlemmer kan komme med for 295kr.
Tilmelding foregår ved at skrive til Søren Vinther Fjærestad på: svf@vaeksthus.dk

Kilde: Wasyllyshyn, Karol M. (2017). From here to certainty: becoming CEO and how a trusted leadership advisor (TLA) helped the client to get there. Consulting Psychology Journal: Practice and Research. 69, 1, 1-25.


29. januar 2019 kl. 17.30-21.30:
Sektionen afholdt Virksomhedsaften: Psykologer på det private arbejdsmarked

Har du lyst til at mødes med fagfæller? Så kom til spændende virksomhedsaften i din forening.

Aftenen bød på 4 spændende oplæg fra psykologer, som er ansat i konsulenthuse. Vi mødte Stephanie Bäckström, som arbejder med ledelses og organisationsudvikling i konsulenthuset LEAD og Emilie Qvant fra konsulenthuset PwC, som arbejder med design og udvikling af læringsprogrammer for topledere. Vi hørte også oplæg fra Stine Reintoft fra Supervisionshuset og Kristian Terp Hansen fra Cubiks, som arbejder med testning i et internationalt miljø.

De satte ord på vejen til deres job, samt give gav råd til dig, som var nysgerrig på at skabe værdi som konsulent. Du fik rig mulighed for at stille spørgsmål til aftenens oplægsholdere. Et vigtigt formål med aftenen var også at netværke med hinanden. Vi håber på, at aftenen gjorde os klogere på os selv og hinanden og ikke mindst karriereveje for psykologer. Vi annoncerer de sidste to oplægsholdere i løbet af sommeren.

Aftenens program:

17:30 – 18:00, Sandwich & Velkomst
18:00 – 19:00, Oplæg fra psykologer i konsulenthuse
19:00 – 19:30, Spørgsmål fra deltagerne
19:30 – 21:30, Chips, vino og netværk

Målgrupper: Åben for alle medlemmer. Privat ansatte medlemmer har første prioritet. Der er plads til 60 deltagere.

Baggrund: Generalforsamlingen i 2016 vedtog under indsatsområde 3 ”Et stærkt fællesskab giver stærke psykologer” flg. arbejdsprogramopgave:

3.6 Medlemsarrangementer for privatansatte psykologer. Dansk Psykolog Forening vil arbejde for, at privatansatte psykologer får bedre mulighed for netværksdannelse og faglig udvikling i regi af foreningen.


Drømmer du om videndeling, inspiration og netværk med andre privatansatte psykologer?

Så sæt allerede nu krydser i kalenderen!

For i 2018 afholder Sektionen for Privatansatte Psykologer i Dansk Psykolog Forening (SPPiDP) flere spændende arrangementer for privatansatte psykologer – og vi håber selvfølgelig på at se dig!

Netværksgrupper for privatansatte psykologer (København og Aarhus)

I 2018 tilbydes medlemmer af SPPiDP et års medlemskab af en netværksgruppe til en stærkt reduceret pris (500 kr.). Vi har inviteret den erfarne facilitator, Morten Jack, cand.psych. og partner hos Organisation ApS til at starte grupperne op over 5 gange. Formålet er at skabe fællesskab og læring samt styrke fagidentiteten og karrieremuligheder blandt privatansatte psykologer.

Hvis du er interesseret, så læs mere i denne invitation og tilmeld dig interesselisten senest fredag d. 9. februar 2018 ved at bruge 5 min på at udfylde nogle spørgsmål her.


Lønforhandling kan læres

Mange er nervøse for at forhandle deres egen løn. De bryder sig ikke om, at skulle sidde foran chefen og argumentere for, hvorfor de er mere værd. Eller de er i tvivl om, hvad man overhovedet skal sige. Så er det nemmere at lade være.

Passivitet er imidlertid en dårlig strategi, for pengene fordeles i stor grad til dem, der beder om dem. Og det behøver ikke være en dårlig oplevelse at tage en lønforhandling. Forhandling er en slags samtale, hvor der er regler og ritualer, som sagtens kan læres.

Oplægsholder er journalist Solveig Schmidt, som i flere år har arbejdet som forhandler. Hun vil afdække forhandlingens mysterier og give deltagerne konkrete og praktiske redskaber, som klæder dem på til selv at forberede og gennemføre en forhandling.

Der bliver rig lejlighed til at stille spørgsmål.

Der vil blive serveret sandwich og vand/kaffe/te.

Målgruppe: Privatansatte, der selv forhandler løn.

Det er gratis for medlemmer.

Afholdes:

København d. 31. januar 2018

Ålborg d. 7. februar 2018

Århus d. 13. marts 2018

Odense d. 20. marts 2018

For at sikre, at kurserne bliver afholdt, afholder vi kurserne sammen med andre akademiker-organisationer. Der deltager således ikke kun Psykologer på kurserne.

—-
Lønforhandling på engelsk – kursus i Århus d. 25. januar

“Sprog om Kommunikation” har ledige pladser på et kursus, som de holder d. 25. januar – er du interesseret kontakt Winnie Kjeldsen på wik@dp.dk


Ekstraordinær generalforsamling

Sektionen for Privatansatte Psykologer afholder ekstraordinær generalforsamling, da tidspunktet for den årlige generalforsamling flyttes.

Her vil du også kunne møde Eva Secher Mathiasen til oplæg og dialog omkring privatansatte psykologers fremtid i DP.

Du har nu mulighed for at møde DP’s formand og indgå i en dialog omkring, hvordan foreningen bedst muligt imødekommer privatansattes psykologers krav til en fagforening. Efterfølgende afholdes sektionens generalforsamling, hvor der vil være mulighed for at præge det fremadrettede arbejde yderligere.

Efterfølgende afholder Sektionen Generalforsamling, hvor der vil være masser af mulighed for at præge det fremadrettede arbejdede yderligere.

Vil du gerne have indflydelse og medbestemmelse på, hvad din fagforening skal gøre for dig? Så kom og bidrag til dialogen og gør din stemme gældende!

Der vil desuden være tid til at møde andre privatansatte psykologer og dele perspektiver, ideer og oplevelser fra livet som privatansat psykolog.

Deltagelse er gratis for medlemmer af DP og der vil blive serveret mad, kaffe og kage i løbet af aftenen.

Tid: Torsdag d. 22. marts 2018 kl. 17-20.
Sted: Dansk Psykolog Forenings lokaler, Stockholmsgade 27, 2100 København Ø

Du tilmelder dig ved at skrive direkte til Søren Hansen på svh@vaeksthus.dk

Generalforsamlingens punkter og ændringsforslag til vedtægter lægges snarest her på siden.


Har du lyst til at udvide dit psykologfaglige netværk så kom til virksomhedsaften i Aarhus
Dansk Psykolog Forening inviterer – i samarbejde med Sektionen for Privatansatte Psykologer – til erfaringsudveksling og netværksdannelse i Aarhus den 25. januar 2018 klokken 17:00 – 21:00.

Vi gentager succesen fra vores virksomhedsaftener i København og inviterer til gratis erfaringsudveksling og netværksdannelse i Aarhus d. 25. januar klokken 17:00 – 21:00.

Aftenen byder på fire spændende oplæg fra privatansatte psykologer. Vi skal møde Stephanie Bäckström, som arbejder med ledelsesudvikling i konsulenthuset LEAD, Julie Porskjær, som arbejder med HR hos produktionsvirksomheden Danfoss, Emil Lindeløv Vestergaard, som arbejder med organisationsudvikling i konsulenthuset Mannaz, og ledende psykolog Rikke Vedel Brix fra Crecea.

Du kan læse mere om arrangementet her.
Tilmelding gennem www.mitdp.dk.


15. november 2017 kl. 17.00:
Sektionen indkalder hermed til ordinær generalforsamling:
Kom og deltag i debatten om fremtiden for privatansatte psykologer i Dansk Psykolog Forening.
Sted: Dansk Psykolog Forening, Stockholmsgade 27, 2100 København Ø.
Læs hele indkaldelsen med dagsorden her.

2. november 2017 kl. 17.30-21.00:
Aftenmøde: Workshop ved Akademikerkampagnen 2017-2018 v/Kristina Falkvist, chefkonsulent, Akademikerkampagnen
Skab værdi som psykolog på det private arbejdsmarked
Læs mere om arrangementet og tilmeld dig her

21. september 2017 kl. 17.30-21.30:
Temamøde i Dansk Psykolog Forening:
Virksomhedsaften: Psykologer på det private arbejdsmarked 

Læs mere om arrangementet her

Sektionen for privatansatte inviterer endnu engang til fyraftensarrangement.
Denne gang har vi besøg af Stig Kjerulf, administrerende direktør i Kjerulf & Partners og cand.psych., aut., som kommer og giver sit bud på erhverspsykologiens afsæt, udvikling og fremadrettede berettigelse i det private erhvervsliv baseret på sin egen mangeårige erfaring som erhvervspsykolog og med at ansætte psykologer i det private erhvervsliv. Kom og hør om, hvordan du kan skabe dig adgang til det private erhvervsliv; hvilke særegne kompetencer psykologer kan bidrage med og ikke mindst, hvordan dette adskiller sig fra andre faggrupper.

Kom og bliv klogere og del dine erfaringer med andre psykologer med job eller interesse indenfor det private.

Tid: d. 7. marts 2017 kl. 17.00
Sted: Dansk Psykolog Forening, Stockholmsgade 27, lokale 2A, Kbh Ø.
Dørkode oplyses ved henvendelse til sektionsstyrelsen eller sekretariatet i DP.
Tilmelding: Tilmelding foregår via Mit DP. Har du spørgsmål kan de rettes til sektionen på privatsektionen@gmail.com.
Der vil være lidt let forplejning under arrangementet.

Hilsner fra sektionen,
Søren, Rikke, Nanna, Thorsten, Maria og Sofie

——————————————————————————–

Invitation til Generalforsamling i Sektionen for Privatansatte Psykologer 5. december 2016 kl. 17.
Sektionen for Privatansatte Psykologer holder generalforsamling mandag den 5. december kl. 17-19.

Alle privatansatte psykologer er velkomne, og vi håber, at du har lyst til at komme og være med til at beslutte, hvad sektionen skal arbejde med i det kommende år.

Hvis du har forslag til dagsordenspunkter eller forslag til vedtægtsændringer, skal forslagene sendes til Sektionsformanden (Stine Reintoft) senest ved udgangen af uge 40.

Dagsordenen til generalforsamlingen udsendes med nyhedsbrev 8 uger, før generalforsamlingen afholdes. Hold derfor øje med næste nyhedsbrev.

Vel mødt!

—————————————————————————–

Kom til møde om karriereudvikling og netværksskabelse
Kom og få inspiration til aktiv netværksskabelse, karriereudvikling via LinkedIn, og bliv klogere på hvordan du bringer dine psykologfaglige kompetencer i spil som privatansat psykolog på netværksmødet den 15. november

Netværksmøde den 15. november 2016

Tidligere HR direktør i DR og nu Danske Bank, Henriette Frandsen-Melau, fortæller om arbejdslivet som HR direktør og privatansat psykolog i en stor virksomhed. Hør om hendes karriereforløb og om, hvordan hun bringer sine psykologfaglige kompetencer i spil der, hvor hun er i dag.

Susan Strandberg fra Akademikernes A-kasse gør os klogere på, hvordan man som privatansat formidler sin værdi til virksomheder og organisationer via LinkedIn. Susan guider os igennem do´s and don´ts, uskrevne regler og gode tips og tricks, når det gælder aktiv netværksskabelse og løbende karriereudvikling via LinkedIn.

Tag gerne din bærbare computer under armen, så vi til slut kan linke til hinanden i en fælles privatansat psykolog-gruppe på LinkedIn. Du kan også sagtens deltage uden computer.

Netværksmødet finder sted tirsdag d. 15. november kl. 17 – 20 i Dansk Psykolog Forening, Stockholmsgade 27, 2100 København Ø.

Der vil være en let anretning og hvidvin ved arrangementet.

Arrangementet er gratis for privatansatte medlemmer af Dansk Psykologforening, og du tilmelder dig i Mit DP.

Styrelsen i Sektionen for Privatansatte Psykologer glæder sig til at linke til – og netværke med dig.

————————————————————————————-

30. november 2015 – Temaaften: På tværs i organisationer (pdf) v/Birgitte Bonnerup

————————————————————————————-

2. december 2015 kl. 17.00-20.30 – Generalforsamling og netværks-  og inspirationsmøde
Foredrag ved topleder i Børnefonden Bolette Christensen om det at anvende sin psykologfaglighed som chef. Om udfordringer og dilemmaer og om en ganske almindelig hverdag som topleder i en privat organisation.
Vi serverer mad og et glas gløgg og ønsker hinanden glædelig jul.
Der vil ved samme lejlighed være demokratiske procedurer vedr. Sektionen for Privatansatte Psykologers generalforsamling.
Der skal vælges nye medlemmer ind i styrelsen, så tænk over, om det vil være noget for dig.
Tilmelding via Mit DP senest d. 25. november 2015.
Sted: Stockholmsgade 27, 2100 København Ø, lokale 2A.
Referat af generalforsamlingen (pdf)

————————————————————————————-

Sektionen for Privatansatte Psykologer afholder Temaaften
Mandag 20. april 2015 kl. 17.30-20.30 i Dansk Psykolog Forening, Stockholmsgade 27, København Ø., lokale 2A.
Den nydannede sektion inviterer til temaaften under overskriften ”Psykologen i magtens knudepunkt”, hvor psykologfagligheden ses i med- og modspil med andre fagligheder med særlige perspektiver på psykologens relation til ledelsen i den private organisation. Oplægsholder er organisationspsykolog Vibe Strøier. En aften for dig, som er privatansat psykolog, arrangeret af den nydannede Sektion for Privatansatte Psykologer.
Arrangementet er gratis, og der vil være mad og drikke.
Den sidste halve time er sat af til at sludre med de øvrige deltagere over en kop kaffe eller et glas vin.
Tilmelding senest 13. april 2015 via ’MitDP’ eller til formand Stine Reintoft, stinereintoft@gmail.com.
Skriv navn, telefonnummer, e-mailadresse, og hvor du er ansat.
Stine Reintoft

Send en mail til os

Her kan du sende en besked til sekretariatet. Din mail sendes videre til en relevant medarbejder og du får svar så hurtigt som muligt.