ÅRLIGE ARRANGEMENTER

DPS afholder en række arrangementer, som er tilbagevendende hvert år. En del af disse arrangementer afholdes i samarbejde med konsulenter fra Dansk Psykolog Forening.

Herunder kan du få en kort introduktion til de arrangementer, som du kan komme til hvert år. Du kan også læse om de fire delstyrelsers årlige arrangementer.

Jobsøgning

Dette arrangement henvender sig til de studerende, som snart er færdiguddannet psykolog eller dem som er på udkig efter et studierelevant arbejde.

Til arrangementet vil der være generelle gode råd omkring, ansøgninger til psykologfagligt relevante stillinger, samt hvordan man bedst får sine egne individuelle personlige styrker frem i ansøgningen. Desuden vil du kunne få gode råd til selve jobsamtalen, og hvordan du kan forberede dig.

Arrangementet afholdes af en konsulent fra Dansk Psykolog Forening

 

Din vej ud på arbejdsmarkedet

Dette arrangement henvender sig til de studerende, som snart er færdiguddannet psykolog og gerne vil have et indblik i sit fremtidig arbejdsmarked.

Du vil til arrangementet få et godt overblik hvor dine muligheder er henne på jobmarkeder og høre om alle de forskellige interessante stillinger, du kan søge som psykolog. Samtidig vil du høre om de udfordringer, der kan være, når man som nyuddannet skal ud og søge job.

Arrangementet afholdes af en konsulent hos Dansk Psykolog Forening.

 

LinkedIn kursus

Workshoppen er en mulighed for de studerende til at komme og få inspiration til at arbejde med deres egen LinkedIn-profil.

På denne workshop arbejder vi konkret med LinkedIn og du lærer hvordan din profil skal bygges op, hvordan du får anbefalinger og hvordan du udbygger dit netværk. Mulighederne er mange. Der vil være korte oplæg blandet med en masse vidensdeling og praktiske tips.

Fokus for workshoppen er:

• Hvem bruger LinkedIn og til hvad?

• Hvordan opbygger du en god profil og et godt resumé på LinkedIn

• Hvordan bruger du LinkedIn aktivt i din jobsøgning?

Workshoppen afholdes i samarbejde med Akademikernes A-kasse

København

Ud over de overnævnte arrangementer, afholder DPS København en række forskellige oplæg med skiftende faglig perspektiv.

Hold øje med kalender her på siden eller med vores facebookside under begivenheder.

Aarhus

Minikonference

Minikonferencen er en hyggelig og faglig dag hvor du har mulighed for at høre en række forskellige oplæg og dermed blive introduceret til forskellige terapeutiske metoder og arbejdsrammer, der eksisterer som færdiguddannet psykolog.

Dette er en perfekt muligheden for at få et spændende indblik i, hvordan det er at være psykolog i det virkelige liv.

Hvert år inviteres en række forskellige psykologer, som vil holde en 2 timers oplæg/workshop. Der er mulighed for at deltage i et oplæg før og efter frokost. Og dagen rundes af med et fælles fordrag.

 

Frivilligmesse 

Til frivilligmessen har vi inviteret en række frivillig foreninger fra Aarhus, som søger frivillige kræfter og varme hænder til deres arbejde og formål.

Skulle du have mod på og lyst til at påtage dig noget frivilligt arbejde, er det her muligheden for at høre om nogle forskellige steder.

Der inviteres hvert år en række frivillige foreninger, heri blandt:

  • Red Barnet Ungdom
  • Cafe Exit
  • Frivilligcenter
  • Headspace
  • Kvisten

Odense

Ud over de overnævnte arrangementer, afholder DPS Odense en række forskellige oplæg med skiftende faglig perspektiv.

Hold øje med kalender her på siden eller med vores facebookside under begivenheder.

Aalborg

Ud over de overnævnte arrangementer, afholder DPS Aalborg en række forskellige oplæg med skiftende faglig perspektiv.

Hold øje med kalender her på siden eller med vores facebookside under begivenheder.

Andre arrangementer

Ud over at DPS selv afholder arrangementer i løbet af året, støtter vi også tiltag, som andre psykologistuderende står for.

Her kan du læse om de tilbagevende arrangementer, DPS støtter:

Kursusgruppen (KU)

Kursusgruppens formål er at tilbyde psykologistuderende kurser til studievenlige priser. Desuden arrangerer Kursusgruppen gratis tværfaglige foredrag, hvor alle interesserede er velkommen.

Kursusgruppens udbud af kurser er af høj faglig kvalitet og skal give et indblik i de mere praktiske dimensioner af psykologien. Eksempler på kurser kan være emner som dynamisk korttidsterapi, proceskonsultation, den motiverende samtale, kognitiv terapi eller sexologi.

Målet med foredrag er at præsentere psykologiens alsidighed, som inkluderer psykologers faglige perspektiv såvel som klienternes personlige beretninger. Et specifikt mål er at vise, hvordan psykologfaget kan bruges i mange forskellige erhverv.

 

Minikonferencen (AAU)

Psykologisk Minikonference på Aalborg universitet er en årlig psykologfaglig endags-konference, som er arrangeret af studerende for studerende.

Dagen er spækket med spændende fagligt indhold i form af foredrag og workshops inden for forskellige områder af psykologien.

 

Psykologisk Sommerlejr

Psykologisk Sommerlejr er en fem dages sommerlejr for psykologistuderende fra hele landet. Lejren er målrettet alle psykologistuderende i Danmark, som er interesserede i et mere praktisk aspekt ved uddannelsen og fremtidige jobs.

Som deltager på sommerlejren vil du få en masse psykologfaglig indsigt gennem workshops. Temaerne skifter hvert år, men der vil altid være fokus på det praksisnære.

Derudover vil der være rig mulighed for at networke og hygge med 28 andre psykologistuderende fra hele landet.

 

Debatudvalg (AAU)

Formålet med debatudvalget er at lave debatarrangementer for psykologistuderende på AAU. Visionen er at de studerende får mulighed for at møde hinanden, på tværs af årgange og diskutere spændende emner og problemstillinger inden for psykologien.

Til debatarrangementerne vil der være en oplægsholder, der holder et oplæg inden for et valgt emne. Herefter vil der være debat om oplæg og emne, enten ved de borde hvor man sidder, eller i mindre grupper. Til sidst er der opsamling på debat og afslutning ved debatudvalget.

Hvis du har spørgsmål til arrangementerne eller har et ønske om at der afholdes et specifikt arrangement om et givent emne eller metode, så tag kontakt til DPS.

Så skal vi se om vi kan finde en oplægsholder.

Send en mail til os

Her kan du sende en besked til sekretariatet. Din mail sendes videre til en relevant medarbejder og du får svar så hurtigt som muligt.