FAGFORENING

Her kan du læse om hvordan du kan bruge Dansk Psykolog Forening, som din fagforening. Er du i tvivl om noget, er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os eller DP.

Du kan læse mere her.

Rådgivning

Som studentermedlem i DP kan du i DP’ s sekretariat modtage rådgivning, hjælp og vejledning i forhold til f.eks. forhold på arbejdsmarkedet, myndigheder eller lignende.

Er du omfattet af de offentlige overenskomster for psykologer, forhandler vi løn for dig. Herudover forhandler vi som hovedregel ikke for dig, og vi fører ikke advokatsager.

Karriere

Som studentermedlem kan du få rådgivning om profession og karriere, det vil sige sparring i forhold til overvejelser og spørgsmål vedrørende din fremtidige beskæftigelse som psykolog. Alle henvendelser behandles fortroligt. Ring og træf aftale om karrieresparring hos konsulent, cand. psych. Helle Kjertum hverdage undtagen onsdag kl. 10.00 – 12.00 på tlf. 35 26 99 55.

A-kasse

For at få ret til dagpenge fra den dag du bliver færdiguddannet, skal du melde dig ind i en a-kasse, senest et år før du bliver færdig med studiet.

Vi anbefaler Akademikernes a-kasse, som er dem der har bedst indsigt i psykologernes beskæftigelsesmuligheder.

Ud over retten til dagpenge, har de en række andre tilbud til studerende, som du kan læse mere om på deres hjemmeside. Det er gratis at være medlem når du er studerende og under 30 år.

Læs mere her.

Send en mail til os

Her kan du sende en besked til sekretariatet. Din mail sendes videre til en relevant medarbejder og du får svar så hurtigt som muligt.