DPS_LOGO

INTERNATIONALE ORGANISATIONER

Som psykologistuderende er der mange muligheder for at udvikle sig fagligt, ofte i kombination med at møde andre psykologistuderende.

Herunder har vi listet nogle af de internationale muligheder, som du har.

EFPSA

EFPSA står for The European Federation of Psychology Students´ Associations. Det er en organisation, som drives af studerende for studerende – studerende fra hele Europa vælges ind på de forskellige poster i EFPSA og styrer organisationen.

EFPSA´s formål er samle psykologistuderende fra hele Europa samt berige deres forståelse af psykologien og opfordre til at bidrage til fagets udvikling. Desuden ønsker EFPSA at have en positiv effekt på samfundet og dennes opfattelse af psykologi. Ikke mindst ønsker EFPSA at støtte videnskabelig, social og kulturelle udvekslinger mellem psykologistuderende og uddannede psykologer.

EFPSA afholder en række events for psykologistuderende. Den største er den årlige kongres, som varer en uge. Denne er fyldt med forelæsninger, workshops og en masse social og kulturel udveksling. Der afholdes også en konference hvert andet år, som rækker fire dage og er hovedsageligt akademisk orienteret. Her gives der også plads til at studerende selv kan præsentere deres forskning og lave workshops. Derudover afholdes EFPSA day, Summer School, Train the Trainers og EFPSA Academy, som du kan læse meget mere om igennem EFPSA´s hjemmeside.

 

Vil du vide mere om EFPSA, så kontakt enten vores medlemsrepræsentant, Marie Ølund Nielsen eller læs mere på EFPSA´s hjemmeside her.

 NPS

Warsaw goes International

Hvis du kender til en international organisation, som henvender sig til psykologistuderende vi ikke har listet her og som du tænker at dine medstuderende kunne have glæde af, så skriv til os!

Send en mail til os

Her kan du sende en besked til sekretariatet. Din mail sendes videre til en relevant medarbejder og du får svar så hurtigt som muligt.