DPS_LOGO

INTRODUKTION TIL DPS

Dansk Psykolog Forenings Studentersektion (DPS) arbejder for at understøtte og fremme de psykologistuderendes faglige interesser, netværk og udvikling. Dette gør vi især gennem afholdelse af relevante arrangementer i de fire studiebyer; København, Odense, Aarhus og Aalborg. Derudover gør vi alt for at forberede de studerende bedst muligt til arbejdsmarkedet og deres fremtidig arbejdsliv.

 

Studentersektionen arbejder endvidere på at fremme faglige, fagpolitiske og studiepolitiske spørgsmål, som er relevante for psykologistuderende. Dette gøres blandt andet i samarbejde med Dansk Psykolog Forening.

 

Organisering

DPS har fire delstyrelser, som er fordelt på de fire studiebyer. Dette er for at delstyrelserne kan være i kontakt med hvad der rør sig på netop dit universitet og dermed sikre at fokus er på de rette steder. Fælles for alle delstyrelser er at vi laver en masse faglige arrangementer, som skal klæde dig på til dit kommende arbejdsliv. Vi forsøger at vise nogle af de psykologiske arbejdsfelter og metoder frem, som du kunne komme til at arbejde med i fremtiden. Derudover laver vi arrangementer, som skal styrke dig i at skrive ansøgninger, lave CV og håndtere din første jobsamtale.

 

Desuden arbejder vi i delstyrelserne også med de overordnede mål for DPS såsom at repræsentere og mobilisere psykologistuderende i fag- og studenterpolitiske spørgsmål.

Organisering

Introduktion til DPS
Send en mail til os

Her kan du sende en besked til sekretariatet. Din mail sendes videre til en relevant medarbejder og du får svar så hurtigt som muligt.