DPS_LOGO

MEDLEMSGODER

Som studentermedlem i Dansk Psykolog Forening får du en lang række fordele. Vi har i det følgende fremhævet nogle af de fordele, som vi synes er særlig brugbare for studerende.

Du kan læse om alle de fordele du får ved at være at være medlem her.

Magasinet P

Få et lækkert fagmagasin spækket med interessante reportager, faglig viden og kulturelle anbefalinger, der alt sammen tager fat i samfundsmæssige og faglige problematikker set gennem psykologens briller.

Runa forsikring

Studieforsikring EKSTRA hos Runa Forsikring

Som studerende har du langt flere værdier, end du måske lige går og tror. En forsikring er vigtig, så økonomien ikke ramler, hvis cyklen bliver stjålet, du smadrer telefonen ved et uheld, eller mister studiebøgerne på vej hjem i bussen.

Med en studieforsikring fra Runa Forsikring, der er en del af LB Forsikring, får 3 ekstra fordele:

  • 0 kr. i selvrisiko på cykeltyveri
  • Ulykkesforsikringen dækker døgnet rundt
  • Et helt års ekstra studierabat, når du er færdiguddannet

Prisen starter fra 194 kr. om måneden. Beregn din pris og køb på runa.dk/studie-psykolog

 

Danmarks bedste forsikringer
Forsikringerne på Studieforsikring EKSTRA er Danmarks bedste. Både indbo-, rejse- og ulykkesforsikringen er kåret bedst i test af Forbrugerrådets blad Tænk Penge (Link), når det samlet gælder pris og dækning.

Munkegaard bøger

Men vi læser jo så meget på psykologi? Ja, og vi vil godt lige læse lidt mere spændende psykologfagligt stof. Som medlem af Dansk Psykolog Forening kan du købe fag- og håndbøger med 20% rabat hos Munksgaard

Tjek Munksgaard ud her: http://www.munksgaard.dk/

Fitness.dk

Nogle gange, kan det være tiltrængt at mærke kroppen og få ilt til hjernen. Som medlem af Dansk Psykolog Forening kan dette blandt andet gøres hos Fitnessdk, hvor du får medlemskab til nedsat pris.

Tjek Fitnessdk ud her: https://www.fitnessdk.dk/

Cacao.dk

Er det ikke noget med, at man bliver både klog, glad og lækker af kakao? Det tror vi i hvert tilfælde på. Hvis du også tror på det, kan du hos Cakao.dk få 15% rabat på deres lækre chokolade, og hvis du trænger til noget varme i efterårskulden tilbyder de også rabat på te og kaffe.

Tjek Cakao ud her: www.cakao.dk

 

Frisør Zens

Charme, selvtillid og lækkert hår – det er er vejen frem! Frisør Zens’ webshop kan hjælpe med det sidstnævnte, da du som medlem af Dansk Psykolog Forening kan få 20% rabat på deres økologiske hårprodukter fra Zens Organic.

Tjek Zens Organic ud her: www.zenzshop.dk

 

 

Send en mail til os

Her kan du sende en besked til sekretariatet. Din mail sendes videre til en relevant medarbejder og du får svar så hurtigt som muligt.