MEDLEMSFORDELE

Som studentermedlem i Dansk Psykolog Forening, kan du gøre brug af foreningens tilbud, men du får også en række tilbud fra eksterne samarbejdspartnere. Vi har her beskrevet nogle af de fordele, du som studerende får.

Du kan læse om alle de fordele du får ved at være at være medlem her.

Magasinet P

Få et lækkert fagmagasin spækket med interessante reportager, faglig viden og kulturelle anbefalinger, der alt sammen tager fat i samfundsmæssige og faglige problematikker set gennem psykologens briller.

Billig studieforsikring hos RUNA

Studieforsikring EKSTRA hos Runa Forsikring

Som studerende har du langt flere værdier, end du måske lige går og tror. En forsikring er vigtig, så økonomien ikke ramler, hvis cyklen bliver stjålet, du smadrer telefonen ved et uheld, eller mister studiebøgerne på vej hjem i bussen.

Med en studieforsikring fra Runa Forsikring, der er en del af LB Forsikring, får 3 ekstra fordele:

 • 0 kr. i selvrisiko på cykeltyveri
 • Ulykkesforsikringen dækker døgnet rundt
 • Et helt års ekstra studierabat, når du er færdiguddannet

Prisen starter fra 194 kr. om måneden. Beregn din pris og køb på runa.dk/studie-psykolog

 

Danmarks bedste forsikringer
Forsikringerne på Studieforsikring EKSTRA er Danmarks bedste. Både indbo-, rejse- og ulykkesforsikringen er kåret bedst i test af Forbrugerrådets blad Tænk Penge (Link), når det samlet gælder pris og dækning.

Rabat hos Hans Reitzels Forlag

Rabat på bøger

Som medlem af Dansk Psykolog Forening kan du købe fag- og håndbøger med stor rabat hos Hans Reitzels Forlag.

Du får:

 • 20 % rabat på alle bøger fra Hans Reitzels Forlag
 • Løbende ekstra gode tilbud på udvalgte bøger
 • Ingen forpligtelser for køb
 • Gratis levering ved køb over kr. 500,-

Sådan bestiller du:

 • Gå ind på Hans Reitzels Forlag og vælg de bøger du gerne vil købe.
 • Når du går til kassen vil du blive bedt om at skrive en kampagnekode for at få rabatten.
 • I kampagnekodefeltet skriver du DP20 og gennemfører betalingen, så får du automatisk 20% på købet.

Rabat hos fitnesskæden SATS

Som medlem af Dansk Psykolog Forening kan du tegne ANYTIME  medlemskab af  motionskæden SATS. Medlemskabet giver adgang til alle centre i hele åbningstiden og med et stort udbud af hold og faciliteter og du har mulighed for at give samme gode tilbud til en ven.

ANYTIME medlemskab kan tegnes som både årsmedlemskab til 3.289 kr. om året eller med månedlig betaling til kr. 329 kr. (normalprisen er 399 kr. om måneden).

Oprettelse af medlemskab på disse aftaler skal betales et oprettelsesgebyr på 299 kr. Ved oprettelsen bedes du henvise til aftale nr. 400p1633.

Tilbuddet kan ikke kombineres med andre tilbud i SATS.

Se mere om centrene, åbningstider og holdplaner her:

SATS er medlem af Dansk Fitness & Helse Organisation (DFHO) og efterlever DFHOs samarbejdsaftale med Anti Doping Danmark (ADD).

Frisør Zens

Charme, selvtillid og lækkert hår – det er er vejen frem! Frisør Zens’ webshop kan hjælpe med det sidstnævnte, da du som medlem af Dansk Psykolog Forening kan få 20% rabat på deres økologiske hårprodukter fra Zens Organic.

Tjek Zens Organic ud her: www.zenzshop.dk

 

 

Medlemskab af Forbrugsforeningen af 1886

Forbrugsforeningen af 1886

Som medlem af Dansk Psykologforening kan du også blive medlem af Forbrugsforeningen og få glæde af de mange fordele, som foreningen tilbyder.

Optjen bonus og spar penge hver dag – med Forbrugsforeningens betalingskort

Med Forbrugsforeningens betalingskort er du klædt godt på, når du skal handle. Stort set alle brancher dækkes, lige fra dagligvarer, TV, rejser, oplevelser og personlig pleje til mobiltelefoni, tøj, sko, computere, benzin, briller og værktøj.

Et betalingskort fra Forbrugsforeningen giver dig adgang til flere tusind forskellige indkøbssteder i hele Danmark, så der er rig mulighed for at gå på opdagelse – ikke mindst blandt det store udbud af spændende internet butikker, hvor du kan handle præcis, når det passer dig.

Så sparer du penge og optjener bonus – hver dag året rundt!

Er I flere voksne i husstanden, kan I få et betalingskort hver og optjene bonus på hele familiens indkøb.

Meld dig ind nu!

Du kan nemt og hurtigt melde dig ind i Forbrugsforeningen via dit NemID. Udfyld indmeldelses-formularen på fbf.nu. Efter ca. 10 dage modtager du dit betalingskort og pinkode – og er klar til at gå på bonusjagt. Det første års medlemskab er gratis, derefter betaler du kun kr. 132,- om året for at være medlem – eller kr. 11,- om måneden. Til gengæld er der kr. 0,- i renter og gebyrer ved normal brug af Forbrugsforeningskortet.

Bliv medlem af Forbrugsforeningen »

Særtilbud fra billetlugen.dk

Særtilbud på arrangementer fra billetlugen.dk

billetlugen.dk tilbyder medlemmer af Dansk Psykolog Forening mulighed for at købe billetter til udvalgte arrangementer til særpris.

Hold øje med siden her. Vi lægger særtilbud på efterhånden som vi modtager dem.

Særtilbud fra DR Koncerthus

Særtilbud på koncerter i DR Koncerthuset

DR Koncerthus tilbyder medlemmer af Dansk Psykolog Forening mulighed for at købe billetter til udvalgte koncerter til særpris.

Hold øje med siden her. Vi lægger særtilbud på efterhånden som vi modtager dem.

Medlemskab af Cinemateket København

Tegn medlemskab af Cinemateket i København

Som medlem af Dansk Psykolog Forening, kan du nu tegne medlemskab af Cinemateket i København med 20% rabat. Det betyder at et års medlemskab koster 220 kr.

Medlemskabet giver mange fordele:

 • Op til 40 % rabat på alle ordinære forestillinger i Cinemateket
 • En ledsager med til medlemspris
 • Hver 11. billet er gratis
 • Gratis adgang til første visning af Månedens Film (så længe billetter haves)
 • 20 % rabat på menukortet i Restaurant SULT (man. aften, tirs.-fre. 12-22 og lør.-søn. 17-22. Ingen rabat på drikkevarer eller brunch i weekenden).
 • Nyhedsbrev med særlige tilbud og adgang til programmer, før det trykte program udkommer
 • Månedens medlemstilbud i Cinematekets butik
 • Særforestillinger kun for medlemmer

Du kan oprette dit firmamedlemskab så længe aftalen mellem Dansk Psykolog Forening og Cinemateket løber, og medlemskabet gælder i 1 år fra oprettelsesdatoen.

For at oprette dig skal du først have en rabatkode, som du kan få ved henvendelse til chefsekretær Susanne Hørdam. Enten på e-mail: suh@dp.dk eller på telefon 35 25 97 34 (direkte nr.) og derefter kan du melde dig ind her:

Send en mail til os

Her kan du sende en besked til sekretariatet. Din mail sendes videre til en relevant medarbejder og du får svar så hurtigt som muligt.