Eva Secher Mathiasen genvalgt som formand for Dansk Psykolog Forening

 I

Det er fortsat Eva Secher Mathiasen, der skal stå i front for Dansk Psykolog Forening. Søndag blev Eva Secher Mathiasen på psykologernes generalforsamling i Øksnehallen i København genvalgt som formand for psykologerne uden modkandidater. Genvalget gælder for en treårig periode.

”Jeg er utrolig glad for at få medlemmernes tillid til endnu en periode som psykologernes formand. Psykologerne kan byde ind på rigtig mange områder, når det handler om at løse en række af samfundets udfordringer. Derfor er jeg stolt over at stå i spidsen for 11.000 psykologer”, siger Eva Secher Mathiasen.

Nogle af de vigtige politiske opgaver i den kommende tid bliver bl.a. at sikre bedre forebyggelse og behandling af psykiske lidelser og særligt knække den stigende kurve af børn og unge, der har psykiske udfordringer.

”Alt for mange børn mistrives, og deres familier oplever, at systemet ikke hjælper rettidigt og rigtigt. Der er behov for én indgang i hver kommune, for i dag løber familierne spidsrod for at få hjælp”, siger Eva Secher Mathiasen og fortsætter:

”Samtidig skal man på Christiansborg forhandle en 10 års plan for mental sundhed og psykiske lidelser. Der er brug for en langsigtet plan, der løfter den tidlige indsats og behandlingen af psykiske lidelser ind i fremtiden. Her er psykologernes faglige kompetencer vigtige”, siger Eva Secher Mathiasen.

Eva Secher Mathiasen er formand for ca. 11.000 psykologer. Hun blev valgt første gang i 2012 og tiltræder sin fjerde periode som formand. Eva Secher Mathiasen er 43 år og uddannet cand.psyk. fra Københavns Universitet.

For yderligere kommentarer:
Eva Secher Mathiasen, formand for Dansk Psykolog Forening, 60610532
Anne Randby Toft, presserådgiver, 24200430.

Start med at skrive, og tryk Enter for at søge