Psykologifestival 2023 flere steder i landet

Her kan du læse mere om alle de oplæg, du kan booke til Psykologfestival 2023 flere steder i Danmark.

Hvis du ønsker at bestille et oplæg, skal du klikke på 'Bestil oplægget her' i psykologens beskrivelse og sende dem en mail.
 • Hanne Voldby er autoriseret psykolog og specialist i sundhedspsykologi.
  Siden 2015 har Hanne arbejdet med mentalt helbred hos universitetets ansatte og har haft et særligt fokus på yngre forskere. I dette oplæg kommer hun ind på forskellige aspekter af den mentale trivsel og deler erfaringer samt kommer med bud på aktiviteter, der kan fremme trivslen.
  Oplægget er rettet mod ansatte på danske universiteter med interesse for ph.d. trivsel.

  Kontaktinfo
  Hanne Voldby
  Psykolog

  Tilbyder at holde oplægget: Online

  Læs mere om psykologen her

  Bestil oplægget her

 • Vi lever i et samfund med social mobilitet, et væld af muligheder og adgang til et informationsflow som aldrig før.
  Katja Ellegaard Christensen er autoriseret psykolog og vil afholde et oplæg om at møde unge med et perspektiv, hvor retning sættes højere end mål. Hun vil holde et oplæg om, hvordan angst, stress, relationelle vanskeligheder samt følelser af isolation og meningsløshed opleves, når vi ikke har en fornemmelse af en meningsfuld retning, som mål kan sættes ud fra.
  Hun vil i oplægget tale om, hvordan vi helt basalt har brug for kontakt og fællesskaber, og hvordan oplevelsen af mening opstår, når vi oplever, at vores tanker og handlinger har betydning for noget andet end os selv. Hun vil tale om, hvordan vi i relationer med andre mennesker kan skabe en fornemmelse af et anker i en tilværelse, der er konstant omskiftelig.
  Oplægget er tænkt særligt relevant for studievejledere og undervisere på videregående uddannelser, men alle, der er interesserede i det er velkomne til at booke det.

  Kontaktinfo
  Katja Ellegaard Christensen
  Aut.cand.psych. og selvstændig psykolog

  Tilbyder at holde oplægget på: Sjælland, Fyn og Jylland

  Læs mere om psykologen her

  Bestil oplægget her

 • Virksomheder og ansøgere bruger jobsamtaler til at møde og vurdere hinanden. Samtidig er jobsamtalen et skrøbeligt værktøj, hvor der kan være bias og fejlvurderinger fra begge sider. Men det behøver ikke at være sådan . . .
  Edith Pia Kahlke er autoriseret psykolog og specialist i arbejds- og organisationspsykologi. Hun vil afholde en workshop på 45 min., der zoomer ind på, hvad der dur og ikke dur i jobsamtaler – og hvordan begge parter får mere ud af samtalen.
  Formen er interaktiv med spørgsmål-svar, oplæg og quiz.

  Kontaktinfo
  Edith Pia Kahlke
  Erhvervspsykolog

  Tilbyder at holde oplægget i: København, Århus, Odense, Sønderborg og Bornholm

  Læs mere om psykologen her

  Bestil oplægget her

 • Søvn er et grundlæggende behov for mennesker, og tilstrækkelig søvn er nødvendig for trivsel og udvikling. Alligevel giver op til hver femte dansker udtryk for utilstrækkelig søvn.
  Robert Benjamin Andersen er autoriseret psykolog, og ansvarlig for søvnklinikken ved Aleris Psykologhus.
  I dette foredrag fortæller han om den normale søvn og søvnens betydning for udvikling og trivsel hos børn og voksne og giver tips til, hvordan du kan få en bedre søvn ved at kigge på dine vaner omkring sengetid og strategier til at håndtere tanker som kan holde dig vågen.

  Kontaktinfo
  Robert Benjamin Andersen
  Koordinerende Psykolog, Søvnklinikken Aleris Psykologhus, København

  Tilbyder at holde oplægget i: Hele landet

  Læs mere om psykologen her

  Bestil oplægget her