sæt-dit-præg Hvad skal Dansk Psykolog
Forening arbejde for?
Læs forslagene nedenfor
og sæt dit præg!
Hvad skal Dansk Psykolog
Forening arbejde for?
Læs forslagene nedenfor
og sæt dit præg!
Indflydelse

Hvad skal Dansk Psykolog Forening  for?

Det bestemmer du.

Fortæl bestyrelsen, hvad du synes er vigtigst

Det er nu, du kan afgive din stemme og vise, hvilke konkrete indsatser du synes er vigtige at få med i Dansk Psykolog Forenings kommende arbejdsprogram for perioden 2021-2024.

Afstemningen løber i perioden 9. november til 6. december 2020, og din stemme er vigtig.

Takket være jeres deltagelse får bestyrelsen et godt billede af, hvilke indsatser I synes, foreningen skal prioritere at arbejde for i de kommende år. Den viden bliver taget med i bestyrelsens videre arbejde med at formulere det forslag til arbejdsprogrammet, som skal vedtages på generalforsamlingen den 11.-12. september 2021.

Du har fem stemmer. Dem kan du afgive via det link, du modtager på mail senest på mandag den 9. november. Du kan allerede nu danne dig et overblik og finde ud af, hvilke forslag du synes er vigtigst.

Du finder forslagene ved at klikke på de fem bokse nedenfor. Hver boks indeholder forslag til foreningens fire nye strategiske mål.

Hør Eva Secher Mathiasen fortælle om afstemningen

Sådan stemmer du

Du stemmer via det link, du har modtaget i en e-mail

d. 9.11.20.

 

Der er i alt 49 forslag, og vi er nødt til at prioritere foreningens ressourcer for at få størst muligt gennemslagskraft. Du har fem stemmer.

 

Hvert forslag har et nummer, som du skal bruge i afstemningen. Du kan eventuelt notere numrene på de forslag, du vil stemme på, undervejs. Du kan stemme fra den 9. november til den 6. december 2020.

Forslag

Følg med i DP’s Facebook-gruppe Arbejdsprogram 21-24

Kom med til generalforsamlingen i Øksnehallen i København den 11.-12. september 2021.

Generalforsamling

Start med at skrive, og tryk Enter for at søge