Fremtidens vækst og udviklingsområder

Indblik og inspiration

Med Psykologkampagnen har Dansk Psykolog Forening i generalforsamlingsperioden 2014-2016 koncentreret indsatsen for at skabe flere psykologjob i den offentlige sektor. Nedenfor kan du se en video om, hvad kampagnen gik ud på og hvad vi har opnået.

På disse sider har vi samlet fortællinger og viden om jobmulighederne på de vækst- og udviklingsområder, kampagnen har haft fokus på: PPR, misbrugsområdet, beskæftigelsesområdet og det kommunale ældreområde. Vi håber dette kan hjælpe dig til at blive klogere på, hvilke muligheder du som psykolog har for at skabe dig en meningsfuld karriere inden for områder, hvor der er væsentlige potentialer for udvikling. Måske kan det inspirere dig til at finde din vej til spændende psykologjob i den offentlige sektor.

Klik på billederne ovenfor for at læse mere.

Psykologkampagnen er afsluttet

Psykologkampagnen blev afsluttet i 2016, men foreningen arbejder fortsat på at sikre vækst og beskæftigelse på de fire arbejdsområder. Siderne om selve kampagnen opdateres dog ikke længere. Til venstre på siden kan du video om, hvad kampagnen gik ud på.

Se det nuværende arbejdsprogram her.

Antallet af psykologer er stigende. Oprettelsen af nye stillinger til psykologer er derfor en nødvendighed, hvis der skal være job nok.

MED PSYKOLOGKAMPAGNEN VIL VI

  • Sikre høj beskæftigelse og gode arbejdsvilkår for psykologer i 2020 og fremefter.
  • Øge psykologers position og anerkendelse på arbejdsmarkedet.

Start med at skrive, og tryk Enter for at søge