Flere psykologer søger hjælp

 I

Artiklen “Psykologer under belastning” fra Psykolog Nyt nr. 11 har fået flere medlemmer til at kontakte Karriererådgivningen og takke for, at foreningen tager et emne op, som berører mange meget.

– 14 af de henvendelser, som Karriererådgivningen har modtaget i de 14 dage, siden artiklen udkom, har taget udgangspunkt i, at medlemmet har læst artiklen og tænkt, ”det her handler om mig”, fortæller Karriererådgivningens konsulent Helle Kjertum.

– Flere medlemmer har skrevet og takket for, at foreningen tager et emne op, som berører mange meget. “Det var med tårer i øjnene, at jeg læste artiklen. Det var genkendelse og lettelse over, at der bliver sat fokus på dette”. En anden skriver: ” Jeg nikkede genkendende til stort set alt i artiklen”. Et tredje medlem beretter om at have læst artiklen flere gange og sat et hav af streger undervejs. En mere fortæller, at artiklen har dannet udgangspunkt for en snak om det psykiske arbejdsmiljø i psykologgruppen på hans arbejdsplads.

Helle Kjertum lover, at henvendelserne til karriererådgivningen behandles hurtigst muligt, men beder om forståelse for, at der, på grund af stigningen i henvendelser, kan forekomme lidt ventetid.

Læs ”Psykologer under belastning” (P-Nyt nr. 11).
Læs også ”Åben med sin krise” (P-Nyt nr. 12 og ”Ud af det omsluttende mørke” P-Nyt nr. 9).

Start med at skrive, og tryk Enter for at søge