Flere studentermedlemmer til DP

 I

Dansk Psykolog Forenings Studentersektion (DPS) og Dansk Psykolog Forening (DP) intensiverer nu indsatsen for at skaffe flere studentermedlemmer til Psykologforeningen. Det sker på baggrund af generalforsamlingen i marts 2016, hvor medlemmerne, udover at nedsætte kontingentet for de studerende til 32 kroner pr. måned i hele studietiden, også tilførte studenterområdet en årlig sum på 160.000 kroner til at ansætte studenter, der kunne hjælpe med at rekruttere flere studentermedlemmer.

AnnaHallas170

MadsGron170MariaStorgaard170Tre af de fire studerende er ansat, nemlig Anna Hallas i København, Mads Grøn i Aalborg, og Maria Storgaard i Aarhus. Den sidste stilling i Odense kan stadig søges af en student frem til d. 5. september. Se stillingsopslag her.

Lige nu står de tre studerende ude på universiteterne sammen med de frivillige fra DPS med roll-ups, flyers og ny studenterpjece klar til at hverve medlemmer blandt de nye studerende, der starter i denne uge.
Anna Hallas, Mads Grøn og Maria Storgaard skal sammen med den sidste studenteransatte være foreningens ansigt udadtil på studiestederne – og deres primære opgave bliver at hverve flere medlemmer.

Dansk Psykolog Forening har lige nu 1.475 studentermedlemmer ud af en samlet gruppe på i alt 4.200 studerende. Målet er at nå 2.100 studentermedlemmer, sådan at i hvert fald halvdelen af de studerende er med i DP.

Senere i år vil foreningen desuden afholde møder med studerende, psykologer og ledere, hvor de studerende kan hente viden om arbejdsmarkedet og gode råd om, hvordan man får arbejde som kandidat og allerede under studiet kan planlægge sin karriere.

Start med at skrive, og tryk Enter for at søge