Fokus på ledelse

 I

Brug din lederkonsulent og foreningens ledertilbud.

Dansk Psykolog Forening tilbyder en bred vifte af serviceydelser til dig, som er leder. Hvad enten du står over for dit første job som leder eller har mange år i ledelsesfeltet, får du sparring og rådgivning af vores konsulenter. Der hvor der er overenskomst, forhandler vi også din løn.

Få her idéer til, hvordan du kan bruge foreningens konsulenter fra psykologer, der har delt deres erfaringer om, hvordan de bruger foreningens konsulenter og andre tilbud på lederområdet.

Artiklen citerer tre medlemmer i lederstillinger, som har modtaget rådgivning inden for det sidste år. En af disse medvirker også i medlemsundersøgelsen Projekt Medlemsservice, der blev gennemført i 2015.

Den personlige relation

Som leder har man brug for den helt personlige sparring og et godt råd. Det er rart at kunne ringe ind for en snak – bare sådan lige: ”Hov jeg tænker sådan? Hvad tænker du?”
Leder, kommune

Efter jeg er blevet leder, har jeg fået en personlig kontakt til en konsulent i foreningen. Det er personen – det at jeg har en navngiven konsulent – som kender netop mit område, der har været betydningsfuldt. Jeg har ofte skrevet en mail til hende, hvis der har været et eller andet, jeg lige har været usikker på. Hey, hvad gør jeg lige her, og hun har svaret tilbage. Det er lige som fx i bankregi, det der med, at man får en personlig bankrådgiver – det har faktisk været betydningsfuldt. Også fordi jeg har enorm stor tiltro til min konsulent.
Leder, Kommune

Relationen til konsulenten er vigtig. Jeg har gennem årene altid haft tiltro til min konsulent i DP. Og hun har løbende bidraget med opmærksomhedspunkter i min ansættelse.
Leder, Kommune

På et tidspunkt var der en medarbejder, som klagede over mig som person. Det var meget følsomt, for en ting er jo ens lederjob, men når man også begynder at beskrive personlige ting, så har jeg som leder jo også brug for sparring. Og der havde jeg min konsulent med til en tjenstlig samtale. Min konsulent havde sat sig rigtig godt ind i problematikken, og vi fik også lukket den. Jeg husker at en af hendes bemærkninger på mødet var: ”Jamen det her er jo en række udokumenterede påstande”. Og det var flot, for det lagde en linje for resten af samtalen.
Leder, kommune

God støtte ved lønforhandlinger

Min konsulent har været rigtig god til, at sige: “Husk nu, du skal hvert år til lederudviklingssamtale, og så skal du også kigge på løn”. Så hun har været god til at tænde op under mig, så jeg siger til mig selv: ”Nå ja, det skal jeg selvfølgelig også lige huske.”
Leder, kommune

Jeg havde haft noget ekstraarbejde, faktisk noget dobbelt lederjob, som vi selvfølgelig havde stillet krav om, at jeg skulle honoreres for med et beløb. Kommunen var meget langsom. Så kom min konsulent ind over, og han klarede det. Han gjorde det suverænt godt, og fik det afsluttet.
Leder, kommune

Nænsomt skub i retning af ledelse

Foreningen har været med til at skubbe mig i retning af ledelse. Som TR har jeg fået en del kurser om psykologen som konsulent og leder. Og det samarbejde, som jeg har haft med min konsulent i DP gennem mit TR-arbejde, har styrket mig til at tænke i ledelse. På et tidspunkt blev jeg i et mentorforløb i foreningen matchet med en psykolog i en toplederstilling. Der oplevede jeg, at foreningen heppede på mig. Min mentor var også en vigtig byggesten. Jeg kan huske, hun sagde: ”Det kan du sagtens! ” og da der så gik noget tid, og jeg ikke kom videre, sagde hun til mig: ”Ej nu må du handle. Nu kan vi ikke sidde og tale mere om det.”
Leder, privatansat

HUSK

Ledersektion: Du er automatisk medlem af ledersektionen, hvis du har oplyst i Mit DP, at du er leder. Sektionens styrelse hører gerne fra dig, hvis du har ideer til en temadag eller et fyraftensmøde, eller vil være med til at arrangere et. Kontakt sektionens styrelse på mail: hanne.faurschou@glostrup.dk.

Kurser: Se alle arrangementer i vores kursuskatalog. Her finder du både kurser, der er udviklet af DP og mange af de arrangementer og tiltag, som lanceres af aktive og frivillige medlemmer i foreningen i kredse, sektioner og selskaber.

Nyhedsbrev: Hold dig opdateret om foreningens mange kurser og arrangementer for ledere via Leder-Nyt. Du modtager automatisk nyhedsbrevet, når du via mit DP har oplyst, at du er leder.

Mentorordning: Dansk Psykolog Forening har med stor succes kørt mentorordning for ledere. I 2016 planlægger vi at iværksætte nye mentorforløb. Mentorordningen er et match mellem erfarne ledere og nye ledere. Er du erfaren leder med over tre års erfaring og har du lyst til at hjælpe en yngre leder, så tøv ikke med at melde dig som mentor i 2016.

Læs mere om mentorordning

Ledersiderne på hjemmesiden: Find alle vores tilbud på ledersiderne

Start med at skrive, og tryk Enter for at søge

P