Danskerne tørster efter politiske visioner

 I

Presseklip: Formand for Dansk Psykolog Forening Eva Secher Mathiasen var i går med i en samtale i Deadline om visionsforladte politikere, der gerne må tale mere op end ned til os og bruge det potentiale, der er i befolkningen. Professor Steen Hildebrandt og vicedirektør i Grundfos Kim Nørh Skibsted deltog også.

Psykologformanden pointerede blandt andet, at danskerne gerne vil have politikere med visioner for et bedre samfund, end vi har nu:

– Jeg tror faktisk, at danskerne tørster efter visioner. Både den siddende regering og den tidligere regering har simpelthen ikke spildt tiden med andet end at tale ned til os. Med at fortælle at vi er for langsomme, at vi træffer dårlige beslutninger for vores liv, at vi ikke er lige så dygtige som de andre lande, at vi har ikke kompetencer, at vi ikke bruger vores potentiale godt nok og den slags, sagde Eva Secher Mathiasen i Deadline og fortsatte:

– I stedet for hele tiden at sparke nedad og tro, at vi er så dumme, at vi ikke ser længere frem end til næste folketingsvalg og kun sætter vores kryds hos dem, der lige giver os noget nu og her, så tror jeg, at politikerne skal tro på, at danskerne faktisk gerne vil visioner for et samfund, der skal blive bedre end det, vi har nu.

Se indslaget her ved at klikke på anden del af Deadline.

Start med at skrive, og tryk Enter for at søge