Fra i dag kan selvstændige psykologer u/ydernummer bruge VideoPsykolog via Sundhed.dk

 I

Sundhed.dk har nu gjort klar til, at alle selvstændige psykologer kan tilmelde sig løsningen VideoPsykolog. Baggrunden er, at Dansk Psykolog Forening og Danske Regioner den 24. marts indgik aftale om at sikre en teknisk løsning til videokonsultationer for at mindske spredning af coronasmitte og samtidig opretholde adgang til psykologhjælp.

Dansk Psykolog Forening har skrevet en kort guide til, hvad du som psykolog skal være opmærksom på, når du har videokonsultationer. Du finder den på vores hjemmeside.

Vi er blevet gjort opmærksomme på, at VideoPsykolog ikke kan bruges fra mobil og tablet men kun fra en laptop eller stationær computer. Det finder vi uhensigtsmæssigt og arbejder nu for, at det bliver muligt.

I forbindelse med, at løsningen går i luften, har vi aftalt med leverandøren af løsningen, Medconnect, at informere om følgende:

For at komme i gang med VideoPsykolog, skal du tilmelde dig løsningen hos Medconnect. Prisen er 300 kr i oprettelse, og herefter 300 kr i md abonnementsbetaling.

Prisen inkluderer:

• Ubegrænsede videosamtaler
• GDPR-godkendt
• NemID
• Egen Videoklinik i Sundhed.dk

Du kan tilmelde dig via dette link.

Efter din tilmelding, vil du modtage en mail med en bekræftelse på din tilmelding, samt en efterfølgende mail med et aktiveringslink til VideoPsykolog.

Derefter er du klar til at afholde videosamtaler med dine klienter.

Du kan læse mere om løsningen og finde vejledninger og privatlivspolitiksundhed.dk.

Skulle du have spørgsmål kan Sundhed.dk kontaktes på info@sundhed.dk.

Start med at skrive, og tryk Enter for at søge