Glædelig jul og godt nytår fra specialistuddannelserne

 I

2020 blev året med modernisering af specialistuddannelserne. Det har både medført forenkling af retningslinjerne og digitalisering af specialist- og supervisoransøgningen.

Vi er glade for, at så mange har taget godt imod det nye specialist- og supervisoroverblik i MitDP. Vi glæder os særligt over, at systemet nu giver et bedre overblik over specialist- og supervisoruddannelsen for den enkelte og gør det lettere at søge om specialist- og supervisorgodkendelse.

Vil du kigge nærmere på dit specialistoverblik i juleferien?

Så anbefaler vi, at du kigger forbi her. Her finder du både retningslinjerne til specialistuddannelserne samt vejledningsvideoer til dit specialistoverblik. Videoerne gennemgår alle funktionerne i dit specialistoverblik, herunder hvordan du registrerer kurser, supervision, personlig udvikling, forskningsprodukt mm.

Hvis du har spørgsmål af teknisk karakter, er du velkommen til at kontakte os på: specialistoverblik@dp.dk

Sagsbehandling af registreringer

Mange har allerede været flittige til at registrere kurser, supervision mm. i det nye specialist- og supervisoroverblik. Det er vi glade for, da det betyder, at I kommer videre i jeres specialist- eller supervisoruddannelse. Det betyder også, at der her til start og i de kommende måneder kan forventes lidt sagsbehandlingstid på behandlingen af registreringerne.

Står du over for at aflevere din specialist- eller supervisoransøgning til godkendelse?
Så bedes du sende en mail til bla@dp.dk, så vi kan opprioritere behandlingen af din ansøgning efter nytår.

Du ønskes en god jul og godt nytår!

Særligt for Specialpsykologer og Ph.d

Hvis du er specialpsykolog eller har en Ph.d, kan du få merit for dele af din specialistuddannelse.

Vi har gjort forarbejdet, så du kan registrere din specialpsykologuddannelse eller Ph.d. i dit specialistoverblik i et snuptag. Se hvordan i vejledningsvideoerne.

Er du kursusudbyder?

Hvis du er kursusudbyder, kan du søge om godkendelse af kurser til Dansk Psykolog Forenings specialistuddannelser via et nyt digitalt ansøgningsskema.

Find ansøgningsskemaet her eller på www.dp.dk/vejledning-kursusudbyder, hvor du også finder vejledning i forhold til, hvad du skal være opmærksom på, når du søger om kursusgodkendelse.

Rådgivning om specialistuddannelserne

Telefonrådgivningen på specialistområdet holder julelukket og åbner igen mandag den 11. januar 2021. Se kontaktoplysninger her.

Du finder retningslinjerne til specialistuddannelserne her.

Længere sagsbehandling på specialistansøgninger afleveret før 1. oktober 2020
Du kan forvente længere sagsbehandlingstid på specialistansøgninger afleveret før den 1. oktober 2020 i det gamle ansøgningssystem

Start med at skrive, og tryk Enter for at søge