Har du et ”life-hack”- eller en god erfaring du gerne vil give videre….

 I

Mange af os arbejder i denne coronatid hjemmefra, eller helt anderledes end vi er vant til. Fysiske møder er erstattet med digitale mødeplatforme, der er måske børn i hjemmeskole, og hvem har ikke prøvet at have hunden eller katten med på et møde.

Akademikerne (AC) – som Dansk Psykolog Forening er medlem af – sætter sammen med medlemsorganisationerne en kampagne i søen, der skal sætte fokus på alle de medarbejdere, der arbejder hjemme, men som også holder Danmark sammen i en svær coronatid.

Kampagnen fra AC har til formål at skabe fornyet opmærksomhed på alt det vigtige arbejde, som psykologer og andre af medlemsorganisationernes medlemmer bidrager med fra deres arbejdsplads, hvad end der arbejdes hjemmefra, eller under særlige forhold på arbejdspladsen.

AC vil gerne sætte fokus på, at vi på arbejdspladserne arbejder sammen hver for sig og yder en stor indsats. Kampagnen handler også om vidensdeling blandt arbejdspladserne, medlemmerne og resten af danskerne. Der er meget, vi kan lære af hinanden, ved at få delt historier om de mange, gode tiltag, løsninger og indsatser, der bliver initieret og iværksat i den nuværende situation.

Samtidig er der også ude på arbejdspladserne mange steder opstået behov for nye tiltag, der styrker arbejdsmiljøet, trivslen, kollegaskabet, samarbejdet med ledelsen eller håndtering af opgaveløsningen i arbejdsdagen.

Har du i dit corona-arbejdsliv opfundet et ”life-hack” – noget der har gjort dit hjemmearbejdsliv meget lettere eller bedre. Eller har I på din arbejdsplads fundet en god måde at styrke trivslen på digitalt, eller har du en anden god erfaring, du tænker andre kan bruge, så vil vi gerne høre fra dig.

Send en mail til presserådgiver Anne Randby Toft på art@dp.dk. Vi sender din case videre til AC, som tager kontakt til dig.

Start med at skrive, og tryk Enter for at søge