Har du iværksætterdrømme?

 I

Endnu en gang giver Innovationsfondens Iværksætterpilotordning unge en hjælpende hånd i realiseringen af deres iværksætterdrømme. Næste ansøgningsfrist til Innovationsfondens Iværksætterpilotordning er den 30. september 2015.

Innovationsfondens Iværksætterpilotordning er for alle, der lige er blevet færdig med en videregående uddannelse eller er tæt på at blive færdig. Iværksætterpilotordningen er sat i verden for at fremme udviklingen af morgendagens vækstiværksættere og investere i, at flere nyuddannede talenter starter egen virksomhed.

I efteråret udvælger Innovationsfonden endnu et hold iværksætterpiloter, der skal bane vejen for, at endnu flere nystartede virksomheder vokser og beriger samfundet. Det er tredje gang, at Innovationsfonden udpeger et nyt hold iværksætterpiloter. Fælles for alle nye iværksætterpiloter er, at de ligger inde med en innovativ iværksætteridé med udviklingspotentiale.

Ansøgningsrunden til efterårets Iværksætterpilotordning er åben og lukker den 30. september 2015.

De iværksætterpiloter, som udvælges, kan bl.a. se frem til en økonomisk månedlig ydelse på 14.473 kr. i op til 12 måneder samt et særligt tilskud på 35.000 kr. til indkøb af rådgivning, udstyr og materialer.

Læs mere på Innovationsfondens hjemmeside.

Start med at skrive, og tryk Enter for at søge