Dansk Psykolog Forening i medierne

 I

Eva Secher Mathiasen har på det seneste været en del i medierne. Det hele startede med Evas medvirken i Debatten på DR2. Indslaget fra Debatten er vist mere end 1 mio. gange og blev delt og kommenteret og fik sit eget liv på de sociale medier.

I Debatten efterlyser Eva politiske ambitioner for danskernes trivsel. Hun siger bl.a. ”Politikerne hopper fra reform til reform som fra tue til tue uden at se på det store billede, og hvad det egentlig gør ved de danskere, de har ansvaret for.” Se et klip fra Debatten på DR2

Politikens debatredaktør har fulgt med i opsangen til politikerne, og han mener, at psykologerne er med til at starte et ulmende oprør. Læs mere på Politiken.dk

I Berlingske skriver Eva, at konkurrencestatens parametre er utilstrækkelige.
Se mere på Berlingske.dk

I Altinget opfordrer Eva sundhedsminisiteren til at udarbejde en national handlingsplan for mental sundhed.
Se mere på Altinget.dk

På TV2 News kommenterer Eva, at Minister for undervisning og ligestilling, Ellen Trane Nørby, har nedsat en ekspertgruppe, som skal gå inklusionen efter i sømmene og inden for 6 måneder komme med anbefalinger, som kommunerne skal kunne implementere direkte.

I Information interviewes Eva om, at målet med politik bør være at skabe rammer for det gode liv:
Se mere på Information.dk

Fagmagasinet P bliver læst og citeret

Vores graverhistorie om rod og ulovligheder i psykiatrien, som vi har på forsiden af det seneste P, kørte som nyhed på Radio24syv igen og igen hele lørdag den 8. november, og historien fandt også vej til både Berlingske og Fyens Stiftstidende.

Det er dermed lykkedes os, hver gang P udkommer at blive citeret i andre medier. Vi håber, bølgen fortsætter, da det også et af de nye strategiske mål for fagmagasinet. Vi vil bl.a. brande psykologien og psykologerne til omverdenen.

I kan læse og lytte her:
Radio24syv.dk
Berlingske.dk
Fyens.dk

Start med at skrive, og tryk Enter for at søge