Karriereportræt: Line Stampe

 I

Line Stampe arbejder som seniorkonsulent og organisationspsykolog hos konsulenthuset Mannaz.

– Mit arbejde handler om at understøtte forandringer på arbejdspladser, og det er min oplevelse, at min psykologfaglighed giver mig et godt blik for, hvad der sker i og mellem mennesker – og at det er den viden, der skal til for, at skabe nogle meningsfulde rammer for forandringen.

Line Stampe er et nyt ansigt på foreningens karriereportrætter på hjemmesiden, hvor psykologer på vej i første job eller psykologer der vil skifte spor, kan finde inspiration.

– At kunne sætte sig ind i en kultur på en arbejdsplads, et specifikt team eller en enkelt leder, handler for mig at se i høj grad om psykologi, fortæller hun.

Line Stampe sætter pris på at arbejde med kollegaer, der har anden faglighed end psykologi.

– Mine kolleger har en meget varieret uddannelsesmæssig baggrund, og det sætter jeg stor pris på i mit arbejde. Det betyder både, at jeg kan lade mig inspirere af deres viden og tilgang, men også at jeg kan træde til med min psykologfaglige viden. Jeg oplever, at den variation gør vores arbejde langt mere nuanceret.

Læs hele portrættet af Line Stampe her og find flere her karriereportrætter her.

Start med at skrive, og tryk Enter for at søge