Karriereportræt: Sille Schandorph Løkkegaard

 I

Sille Schandorph Løkkegaard er ph.d.-studerende på Institut for Psykologi på Syddansk Universitet.

– Jeg arbejder med forskning inden for psykotraumatologien på Institut for Psykologi på Syddansk Universitet (SDU). Min forskning handler om børn, der har været udsat for psykiske traumer, og hvordan de reagerer efterfølgende.

Sille Schandorph Løkkegaard er et af de nye ansigter på dp.dk’s karriereportrætter, hvor psykologer på vej i første job eller psykologer der søger et sporskifte, kan finde inspiration. Portrættet giver indblik i arbejdslivet som psykolog og fuldtidsforsker.

– Jeg synes det er vigtigt, at psykologerne taler sårbare gruppers sag i samfundsdebatten. Det kan vi gøre ved at udvikle og dokumentere ny viden inden for feltet – og bruge den viden til at få prioriteret ressourcer til specifikke sårbare grupper.

Få kontakt og erfaring
Sille Schandorph Løkkegaard startede som studentermedhjælper på forskellige forskningsprojekter og fik på den måde erfaring med noget af det grundlæggende i forskning.

– Brug dit netværk til at få kontakt og erfaring med det område, du gerne vil arbejde inden for. På den måde bliver du klogere på dig selv og egne kompetencer og mål for dit fremtidige arbejde.

Læs hele portrættet af Sille Schandorph Løkkegaard her og find flere karriereportrætter her.

Start med at skrive, og tryk Enter for at søge