Kom til Dansk Psykolog Forenings Årsmøde 2017

 I

Dansk Psykolog Forening holder Årsmøde fredag den 25. august 2017 på Aalborg Universitet, og vi håber, at du kommer.

Fagligt program  kl. 10:00-17:00

Tema om forskning og samfund
Årsmødets overordnede tema er nyere forskning inden for psykologi, og hvordan den forskningsbaserede viden kan bruges som fundament for indflydelse på samfundsudviklingen.

Keynotespeakers
Keynotespeakers er Gerd Kvale, professor ved Institut for psykologi, og Bjarne Hansen, postdoktor og psykolog. De er begge fra Haukeland Universitetshospital i Bergen, og vandt i 2015 den norske ”nyvinningspris” for deres nye metode til behandling af patienter med OCD.

Gerd Kvale og Bjarne Hansen står i spidsen for OCD-teamet ved Helse Bergen, hvor de i deres nye behandlingsform behandler klienter med tvangstanker gennem et fire-dages program med intensiv eksponering af klienten i tæt samarbejde med psykologen og uden indlæggelse.

Tallene fra forskerne viser, at syv ud af ti klienter er ude af diagnosen efter tre måneder og andelen, som er helt raske, er betydelig højere end med traditionel terapi.

På Årsmødet vil Gerd Kvale og Bjarne Hansen fortælle om behandlingsmetoden og forskningsresultaterne bag.

Parallelsessioner
Herudover vil der være fem parallelsessioner, der præsenterer ny forskning indenfor sundhedspsykologi, hjerneskaderehabilitering, gerontopsykologi, børns udvikling samt arbejds- og organisationspsykologi.

Juniorforskningspris
Modtageren af Psykologforeningens Juniorforskerpris vil blive hyldet. Prisen er en anerkendelse af og opfordring til yngre forskere om at bidrage til udviklingen af psykologfaget og at fremme psykologisk forskning på internationalt niveau ved at kaste lys på det.

Aftenprogram kl. 17:00 – 20:00

70 års jubliæum
Vi markerer ved en let mellemøstlig buffet., at Dansk Psykolog Forening fylder 70 år.

Program og tilmelding
Det fulde program er under udarbejdelse. Hold dig orienteret og tilmeld dig her.

Start med at skrive, og tryk Enter for at søge