Kom til GF 2014

 I

Kom til GF2014. Brug din indflydelse på generalforsamlingen den 22.-23. marts 2014.

Jeg citerer fra forsiden af Dansk Psykolog Forenings ny hjemmeside, som blev lanceret midt i februar. Dels for netop at slå et slag for hjemmesiden, som vi kan være stolte over, dels fordi jeg helhjertet stiller mig bag budskabet. Bag bydemåden: ’Kom til GF2014’ ligger en invitation, som jeg håber mange medlemmer vil tage imod.

Generalforsamlingen er den foreningsbegivenhed, hvor alle psykologer bliver politikere. Her bliver man som medlem mindet om, at beslutningstagning er en proces, man selv indgår i og øver indflydelse på, og ikke noget, der er forbeholdt alle de andre. Medlemmerne er foreningen, foreningen er medlemmerne – sådan fungerer det hos os.

Har du ikke været med tidligere, vil du blive overrasket over, hvor mange afstemninger der finder sted. Du kan med din stemme ikke kun tilkendegive dit syn på det forgangne, men få direkte indflydelse på den politiske retning fremover.

Demokratiudøvelse kan selvfølgelig ikke reduceres til at løfte stemmekortet eller lade være. Talerstolen står klar, hvis du ønsker at dele dine synspunkter med andre, og i det hele taget er debatterne selve sjælen på generalforsamlingen. Også for dem, der måske mest ønsker at lytte, og som på den måde opbygger viden om og engagement i foreningen og de interesser, den har på spil.

På generalforsamlingen kan du samtidig stille op til personvalg og præge foreningens dagligdag – hvis du vil. Opstillingen til bestyrelse, Etiknævn og kritisk revision kan stadig finde sted på generalforsamlingen – overvej, om det er noget for dig.

Endelig: generalforsamlingen er et kollegialt samlingspunkt, en fest for dig og dine fagfæller. Psykolog møder psykolog. Jeg glæder mig til, at vi ses i Vejle om to uger.

Leder (PDF)

Skriv en kommentar

Start med at skrive, og tryk Enter for at søge