Kursus: Supervision af andre faggrupper

 I

Supervision af andre faggrupper II. Metodisk og dialogisk fokus for din praksis.

Kursus, København, 23. – 24. november 2015

Har du brug for at få styrket dine praktiske supervisionskompetencer og følelse af at have sikkerhed i udførelsen af supervisionsopgaver? Så er dette kursus relevant for dig.

Kurset er et opfølgningskursus på kurset – 3.20 Supervision af andre faggrupper 1. På kursus 2 gås i dybden med de begreber, temaer, perspektiver og metoder, som vi arbejdede med på kursus 1.

Kurset er deltagercentreret og tager udgangspunkt i de identificerede centrale vidensmæssige, teoretiske, metodiske og etiske temaer, som du efter kursus 1 konkret har behov for at sætte kritisk fokus på, reflektere over, få flere konkrete redskaber og mere kompetencemæssig sikkerhed i for at føle dig klædt endelig på til at løse dine konkrete supervisionsarbejde med andre faggrupper.

Du kan læse mere her.

Underviser

Benedicte_SchillingBenedicte Schilling er cand.psych., specialist og supervisor i klinisk børnepsykologi, forfatter til flere bøger og artikler om systemisk supervision, rutineret supervisor samt underviser og faglig inspirator i Danmark og England. Benedicte Schilling har efteruddannelse i både systemisk psykoterapi og familiebehandling samt i systemisk organisations- og managementpsykologi.

Start med at skrive, og tryk Enter for at søge