Medlemsmøder om lockout

 I

Det er arbejdsgivernes ansvar at orientere om, hvem der er omfattet af lockout, men deres varsler er meget upræcise. DP holder medlemsmøder om rettigheder og godtgørelse syv steder i landet

Lockoutvarslerne fra staten, kommuner og regioner er desværre meget upræcise og svære at tolke. Derfor har vi svært ved at rådgive jer om, hvorvidt I er omfattet af lockouten. Vi afviser ikke deres upræcist indkaldte lockoutvarsel, men vi har klart bedt dem om at være præcise ude lokalt om, hvem der er omfattet og hvem der ikke er omfattet.

Det er arbejdsgivernes ansvar at komme med de præcise detaljer, da det er dem, der har varslet jer. Hvis i ikke kan få præcis af jeres arbejdsgivere, så må I kontakte os, men vent til efter påske, da vi lige nu oplever, at de lokale HR afdelinger heller ikke har overblik.

Medlemmer, der er en eller anden grund ønsker at være undtaget fra lockouten, fx fordi de mener, at deres opgaver er for vigtige, kan desværre ikke henvende sig til os. Det er arbejdsgiverne, der har varslet lockouten, og det er derfor også arbejdsgiverne, der skal bedes om undtagelserne.

Medlemsmøder om konflikt

Der bliver 7 medlemsmøder fordelt rundt i landet de første dage efter påske og inden lockouten starter den 10. april. På disse møder vil vi give jer alt den information I har brug for, inden lockouten starter, herunder information om jeres rettigheder og om hvordan I får betaling, når I ikke får løn. De arbejdspladser, der skal strejke fra 4. april, får besøg inden påske.

Se medlemsmøder og tilmeld dig herunder.

Ringsted: Tirsdag 3. april, kl. 16:30-18:30. Meld dig til her.

Aarhus C: 3. april, kl. 16:30-18:30. Meld dig til her.

Kolding: Onsdag 4. april, kl. 16:30-18:30. Meld dig til her.

Odense: Onsdag 4. april, kl. 16:30-18:30. Meld dig til her.

Aalborg: Torsdag 5. april, kl. 16:30-18:30. Meld dig til her.

København: Torsdag 5. april, kl. 16:30-18:30. Meld dig til her.

Herning: Mandag 9. april, kl. 16:30-18:30. Meld dig til her.

Start med at skrive, og tryk Enter for at søge