Vi inviterer hermed til workshop om beskrivelse af psykologisk funktionsevne i arbejdsmæssig kontekst via test/screeningsredskaber 😊
Denne information findes også i facebookgruppen – hvis du har spørgsmål, så skriv dem her på mailen eller inde i opslaget på facebookgruppen – vi ser dem begge steder
Se vigtig praktisk info vedr. tilmelding nederst!
Men først, lidt temadagen 😊:
Dagen er særlig interessant for de af jer, der kan få/have opgaver i retning af ‘beskrivelse af psykologisk funktionsevne i arbejdsmæssig kontekst’ via test/screeningsredskaber – dvs. uanset om I sidder i privat praksis, på et jobcenter, ved anden aktør eller et helt fjerde sted.
Vi har dermed nu fået sat dato på den temadag, vi tidligere har ’teaset’, hvor vi sammen med Dorthe Kelstrup skal have fokus på, ‘hvordan man kan gøre’, når man får sådan en opgave – og vi skal gerne helt ud i de ‘nørdede hjørner’, hvor I sys, I kommer til kort eller bare er nysgerrige på at blive klogere ift. de mulige test/screeningsredskaber, der kan tænkes ind.
Så, dagen er både til jer, der ikke bruger så mange test/screeningsredskaber og gerne vil have et indblik i området, inden I vælger, hvad I skal ’dykke ned i’ – og til de af jer, der måske gerne vil have ’frisket’ jeres tilgang lidt op via nogle gode snakke om de dilemmaer/muligheder, vi kan se i fællesskab.
Obs: vi kommer ikke til at gennemgå alle test i detaljer.
Vi indleder med en kort introduktion til emnet og de mulige opmærksomhedspunkter der kan være, og tager derefter udgangspunkt i en række mulige emner/overskrifter og går målrettet efter ‘det I har brug for’ – dvs. vi prioriterer i høj grad at læne os op ad at fokusere på de spørgsmål/udfordringer, I kan have, så udbyttet bliver så præcist og brugbart som muligt
Vi glæder os til en masse spændende snak sammen med jer 😊
Ps. Til de af jer, der ikke kender (til) Dorthe i forvejen, så er hun autoriseret psykolog, specialist og supervisor, master i sundhedsantropologi – OG har (bl.a.) arbejdet de sidste 12 år ved Region Midt/Klinisk Socialmedicin & Rehabilitering (fra TTA-projektets start), inden hun, for ikke så længe siden, overgik til udelukkende at have fokus på sin egen ‘butik’.
Praktisk:
Der er mulighed for fysisk deltagelse (i DPs lokaler i Århus) og virtuel deltagelse. Uanset hvordan man deltager, er der et begrænset antal ’pladser’.
Pris:
For medlemmer af Social- og Beskæftigelsespsykologisk Selskab:
Ved fysisk deltagelse – her betaler du for forplejningen 😊 Som plejer at være go’ 😊 (Cirkapris/max 300kr)
Ved virtuel deltagelse koster det GRATIS 😊
Betaling og tilmelding:
Seneste tilmelding er 19. september! 😊
Tilmeld dig via begivenheden i Facebookgruppen eller send en mail retur til os her på sbps@dp-decentral.dk
Du hører fra os efter den 19. september med nærmere praktiske informationer.
Formand og kasserer
Mette Thorlund Lauritzen
Tlf.: 20 11 04 65
E-mail: lauritzen@privat.dk
Næstformand og webansvarlig
Susanne Birgitte Zajac
4000 Roskilde
Styrelsen kan kontaktes på sikker mail sbps@dp-decentral.dk
Kontingentet for medlemskab er 200 kr. om året. Indbetaling på netværkets konto er lig med medlemskab.
Indbetaling sker på kontonr. 0400-4020024009 i Lån og Spar Bank. Skriv følgende ved indbetaling, så vi kan se, hvem betalingen kommer fra: Navn, medlemsnummer i Dansk Psykolog Forening, kontakt-mail samt arbejdsplads. På forhånd mange tak.
Vedtægter for Social og beskæftigelsespsykologisk netværk iDansk Psykolog Forening
§ 1, navn og afgrænsning:
Selskabets navn er ”Social og beskæftigelsespsykologisk netværk” (SBN)
§ 1. stk. 2. Selskabet er oprette i medfør af love for Dansk Psykolog Forening. § 18.
Stk. 3. I kompletterende vedtægter bestemmes nærmere kriterier for selskabets faglige afgrænsnng.
Stk. 4. Selskabet er landsdækkende
Formål
§ 2. Selskabets formål er inden for sit faglige område at virke for Dansk Psykolog Forenings formål, herunder især:
Stk. 2. I kompletterende vedtægter bestemmes eventuelle yderligere formål.:
Arbejdsmåde
§ 3. Til opfyldelse af selskabets formål skal der:
Medlemmer af selskabet
§ 4. Alle medlemmer af Dansk Psykolog Forening, som opfylder kriterierne for selskabets faglige afgrænsning, jf. § 1. stk 3, har ret til medlemskab af selskabet.
Stk. 2. Man kan samtidig være stemmebærende medlem af flere selskaber.
Stk. 3. Det påhviler de faglige selskaber at opkræve særskilt kontingent fra selskabets medlemmer. Kontingentopkræviningen dokumenterer antallet af medlemmer over for Dansk Psykolog Forening og danner grundlag for udbetaling af tilskud.
Stk. 4. Andre faggrupper kan kun have associeret medlemskab af et fagligt selskab. Tilsluttede medlemmer danner ikke grundlag for tilskud fra Dansk Psykolog Forening og kan ikke deltage i selskabsgeneralforsamlinger.
Kompletterende vedtægter
Paragraf 5. Selskabet kan optage kompletternede vedtægter efter beslutning på selskabets generalforsamling med 2/3 flertal og efter Dansk Psykolog Forenings bestyrelses godkendelse.
Stk. 2. Eventuelle kompletterende vedtægter skal i øvrigt være i overensstemmelse med nærværende normalvedtægter og Dansk Psykolog Forenings love.
Stk. 3. Bestyrelsens afgørelse om optagelse af kompletterende vedtægter kan indbringes for Dansk Psykolog Forenings ordinære generalforsamling. En omstødelse af bestyrelsens afgørelse kræver 2/3 flertal.
Selskabsgeneralforsamling
§ 6. Selskabet holder en årlig generalforsamling i perioden september-november og inden udgangen af november måned.
Stk. 2. Varsling, indkaldelse og fastsættelse samt udsendelse af dagsorden følger i øvrigt reglerne for afholdelse af Dansk Psykolog Forenings ordinære generalforsamling, jf. Dansk Psykolog Forenings love, § 6.
Stk. 3. Selskabsgeneralforsamlingens dagsorden indeholder:
Endvidere anbefales det, at dagsordenen indeholder punkterne:
Stk. 4. Selskabsgeneralforsamlingsbeslutninger skal være i overensstemmelse med sleskabets vedtægter og Dansk Psykolog Forenings love.
Stk. 5. Beslutninger træffes efter samme regler som for Dansk Psykolog Forenings ordinære generalforsamling, jf. Dansk Psykolog Forenings love, § 6, stk. 8.
Selskabsstyrelse
§ 7. Selskabets landsdækkende arbejde forestås af en selskabsstyrelse, som konstituerer sig med formand, næstformand og kasserer.
Stk. 2. Selskabsstyrelsen varetager det løbende samarbejde mellem selskabet og Dansk Psykolog Forenings bestyrelse.
Stk. 3. Selskabsstyrelsens myndighedsområde bestemmes i øvrigt nærmere i kompletterende vedtægter.
Stk. 4. Selskabsstyrelsen tilstræbes bredt sammensat med hensyn til arbejdsfelt, ancienitet og geografisk placering.
Stk. 5. Selskabsstyrelsens medlemmer vælges for et år ad gangen. Valgperioden bestemmes i selskabets supplerende vedtægter. Genvalg kan finde sted efter selskabsgeneralforsamlingens nærmere bestemmelse.
Stk. 6. Regler for valg og opstillinger af kandidater bestemmes nærmere i kompletterende vedtægter.
Stk. 7. Selskabsstyrelsen afholder møder efter behov.
Samarbejdet med Dansk Psykolog Forenings bestyrelse
§ 8. Dansk Psykolog Forenings bestyrelse skal, inden beslutninger træffes af særlig betydning for selskabets medlemmer, høre selskabsstyrelsen.
Stk. 2. Ved en sådan høring skal normalt gives en frist på mindst 6 uger.
Stk 3. I særlige tilfælde kan denne frist afkortes til en uge.
Stk. 4. Selskabsstyrelsen skal efter anmodning fra Dansk Psykolog Forenings bestyrelse foranstalte gennemført høringer, debatter eller medlemsmøder om særlige spørgsmål.
Stk. 5. Selskabsstyrelsen kan anmode Dansk Psykolog Forenings bestyrelse om at behandle spørgsmål af særlig betydning for selskabet.
Stk. 6. Dansk Psykolog Forenings bestyrelse kan ikke afvise at behandle sådanne anmodninger fra selskaberne.
Stk. 7. Dansk Psykolog Forenings bestyrelse kan efter nærmere beslutning henlægger særlige spørgsmål til sagsbehandling i et selskab.
Opløsning
§ 9. Opløsning af selskabet sker i medfør af Dansk Psykolog Forenings love, § 32.
Dokumenter