Nominering til IUPsyS awards

 I

IUPsyS Executive Committee indkalder nomineringer til fire priser, der uddeles på den næste internationale kongres for psykologi ICP2020, der afholdes i Prag, Tjekkiet den 19. – 24. juli 2020. Fristen for modtagelse af nomineringer til 2020-priserne er 31. maj 2019. 

Major Advancement in Psychological Science Prize
Denne pris uddeles til en forsker, der har opnået høj international anerkendelse, og hvis forskning har bidraget særligt til udviklingen af psykologien som videnskab.

Young Investigator Awards
Denne pris uddeles til unge post.doc forskere, der med deres forskning har bidraget væsentligt til den psykologiske videnskab. Der uddeles én pris inden for den anvendte psykologiske forskning og én inden for den psykologiske grundforskning.

Achievement Against the Odds Award
Denne pris ærer en forsker eller et forskerhold, der er lykkedes med at bedrive psykologisk videnskabelig forskning under ekstremt vanskelige omstændigheder.

Lifetime Career Award
Denne pris ærer en fremtrædende forsker, der vedvarende gennem et helt liv har bidraget til internationalt samarbejde og udvikling af viden inden for det psykologisk videnskabelige felt.

Du kan læse mere om de forskellige priser her.

Læs mere om YUPsyS her.

Læs mere om konferencen i Prag her.

Start med at skrive, og tryk Enter for at søge