Ny aftale sikrer fordelagtige priser for selvstændige hos regnskabsvirksomhed

 I

Ny aftale sikrer fordelagtige priser hos regnskabsvirksomhed til gavn for selvstændige psykologer

Dansk Psykolog Forening har indgået aftale med en mindre regnskabsvirksomhed, Markman & Bechlund ApS, der har kontorer i hjertet af København og Aarhus. De kan hjælpe selvstændige psykologer med etablering af virksomheder, regnskab, økonomistyring, skat og alle de afledte opgaver, som det at være en selvstændig virksomhed kan give.

De arbejder især med at etablere overskuelighed og enkle løsninger for den enkelte virksomhed. Der skal være tid til at fokusere på eget arbejdsområde uden at gå kold i styringen af virksomhedens driftsmæssige side og uden at dette bliver en byrde og forhindrer glæden og energien i at drive en virksomhed.

Som medlem af Dansk Psykolog Forening har du adgang til pakkeløsninger til fordelagtige priser hos Markman & Bechlund. Pakkeløsningerne er tilpasset de behov, mindre virksomheder typisk har. Læs om pakkeløsningerne her.

Åbent hus i december: Markman & Bechlund ApS holder åbent hus d. 18. december i Vestergade 48 i Aarhus og den 20. december på Amagertorv 17 i København. Vi skal hilse fra Markman & Bechlund og sige, at den dag er medlemmer af Dansk Psykolog Forening velkomne til at komme forbi kontorerne og se, om I kan lide stemningen og kaffen.

Se mere på www.markman-bechlund-Aarhus.dk og www.markman-bechlund.dk.

Start med at skrive, og tryk Enter for at søge