Ny direktør for Dansk Psykolog Forening

 I

Pressemeddelelse: d. 20. juni 2019

Dansk Psykolog Forening ansætter Jacob Stengaard Madsen som ny direktør – han tiltræder 1. september.

Jacob Stengaard Madsen har 11 års erfaring som direktør og topleder i kommuner og regioner blandt andet som psykiatri- og socialdirektør i Region Syddanmark fra 2012-2015 og regionsdirektør i Region Midtjylland fra 2015-2018. Jacob Stengaard Madsen er 48 år gammel og uddannet cand.scient.pol fra Aarhus Universitet i 1998.

Formand i Dansk Psykolog Forening Eva Secher Mathiasen glæder sig til det fremtidige samarbejde:
– I en tid hvor psykologer og Dansk Psykolog Forening spiller en stadig større rolle i indretningen af vores sundhedsvæsen, velfærdsstaten, de danske arbejdspladser og samtidig udvider sig til mange andre arbejdsområder, har foreningen brug for en direktør med stærke ledelsesværdier og solid erfaring fra politisk ledede organisationer. Derfor glæder vi os meget til at samarbejde med Jacob, siger Eva Secher Mathiasen.

Foto: Peter Bjerg

Dansk Psykolog Forening har 11.000 psykologer som medlemmer, og antallet er stigende. Foreningen arbejder for psykologers vilkår og kompetencer samt for menneskers psykiske velfærd og trivsel.

Jacob Stengaard Madsen siger:
– Jeg glæder mig til et godt og tillidsfuldt samarbejde med foreningens bestyrelse, ledere og medarbejdere. Jeg brænder for ledelse og er overbevist om, at vi i fællesskab kan skabe en endnu stærkere forening, der gør en forskel i samfundet, og hvor medlemmernes tilfredshed er i fokus, siger Jacob Stengaard Madsen.

 

For yderligere kommentarer:
Eva Secher Mathiasen, formand Dansk Psykolog Forening tlf: 6061 0532
Jacob Stengaard Madsen, tlf: 2911 2169

Start med at skrive, og tryk Enter for at søge