Ny hjemmeside

 I

Vejen til ønskede informationer skal være let og ligetil…

I dag lancerer vi en ny og stærkt forenklet version af www.dp.dk.

Mange af vores medlemmer lægger kun vejen forbi www.dp.dk, når en helt konkret arbejds- eller uddannelsesmæssig situation afføder et informationsbehov. Men når behovet opstår, skal vejen til relevant information være let og ligetil – også via smartphones og tablets.

Vores tidligere hjemmeside afspejlede foreningens mangfoldighed, aktiviteter, tilbud og muligheder for dialog i en sådan grad, at vejen til ønsket information nogle gange blev noget snirklet. Så da arbejdet med at udvikle den nye hjemmeside i efteråret 2012 blev sat i gang, var den indledende øvelse at genfinde foreningens kerneydelser og lade dem være omdrejningspunktet for nyt design og ny struktur.

I dag møder brugerne et rent og luftigt design optimeret til smartphones og tablets, og med tydelige og direkte indgange til rådgivning om arbejde, uddannelse og karriere samt til foreningens mærkesager og politiske arbejde.

Vi håber, I, kære brugere, kan lide den nye side og at I vil bære over med, at enkelte områder stadig er under udvikling.

Vi tager gerne i mod både ris og ros.

Kommentarer
 • Birgitte Sølvstein
  Svar

  Kære Dansk Psykolog Forening
  tillykke med den nye hjemmeside, som er meget flot! God harmoni med nedtonede og “cool” farver og meget forfriskende med billederne på forsiden som indgang til nyheder. Og stukturen er efter min mening god og intuitiv. En gigantisk forbedring, som medvirker til at signalere en tidssvarende forening. Tillykke igen.
  Mange hilsner
  Birgitte

  • Mette Holsøe
   Svar

   Kære Birgitte,
   Tusind tak for din kommentar; den er vi meget glade for i kommunikationsgruppen :-)
   Bedste hilsen
   Mette Holsøe

 • Lena Højgård Isager
  Svar

  Kære Forening
  Tillykke med den nye side. Rigtig flot og også i nogen grad enkel at finde rundt på. Det kunne dog ikke lykkes mig at få lov at tilgå psykoterapeutisk selskab, da rullemenuen ved selskaber gik nedenud af skærmen, og jeg kunne ikke finde ud af at få den til at rulle. Når jeg søger fra hovedsiden kan jeg heller ikke få det frem? Lidt ærgerligt når jeg lige havde sat mig for at prøve at bruge siden til at finde ud af, hvor jeg skal på kursus i morgen:-)

  Med venlig hilsen
  Lena

  • Mette Holsøe
   Svar

   Kære Lena,

   Det er godt, at du kan lide siden, men ikke godt, at du ikke kunne finde frem til Psykoterapeutisk Selskab. Og jeg må give dig ret, for på en mindre skærm driller rullemenuen, og det dur selvfølgelig ikke. Derfor vil vi også gøre noget for at forbedre adgangen og sikre, at der ikke er tekniske forhindringer.

   Jeg håber meget, at du alligevel fandt frem til dit kursus i psykologforeningen :-) Og tak fordi du lige gjorde os opmærksom på problemet.
   Bedste hilsen Mette Holsøe

 • Nana Lykke
  Svar

  Kære Lena og Mette
  Så har vores dygtige designer hos BRO Kommunikation allerede fixet problemet med den lange menu under selskaberne. Se mere her: https://www.dp.dk/decentrale-enheder/
  Mange hilsner Nana Lykke

Skriv en kommentar

Start med at skrive, og tryk Enter for at søge