Ny psykologpraktikant afdækker psykologhjælp i EU-lande

 I

Hvad er rammerne for psykologhjælpen i andre EU – lande? Det hjælper psykologistuderende Lykke Madsen med at afdække i sin nye funktion som psykologpraktikant i afdelingen for politisk rådgivning og analyse.

– Den første opgave, jeg har kastet mig over, er at undersøge, hvordan det ser ud med psykologhjælp i andre EU lande i forhold til Danmark. Tyskland er fx et af de lande, vi i Danmark er meget nysgerrige på, da meget tyder på, at man i Tyskland har mulighed for at yde mere psykologhjælp end i Danmark.

Lykke er 31 år, læser psykologi på Københavns Universitet og kan efter endt praktikperiode i DP se frem til at skulle skrive speciale. Et speciale som meget vel kan komme til at få en arbejds- og organisationspsykologisk problemstilling, da det interesserer Lykke mere og mere.

– Jeg glæder mig til at undersøge, hvordan psykologhjælpen fungerer i de enkelte lande. Måske kan vi få viden, som i fremtiden kan gøre psykologhjælpen i Danmark endnu bedre og hjælpe endnu flere folk til at få et bedre liv med den rette behandling.

 

– Jeg glæder mig til opgaven og ser frem til en spændende og lærerig praktikperiode i Dansk Psykolog Forening.

Lykke er i praktik i sekretariatet frem til den 12 maj 2017.

Start med at skrive, og tryk Enter for at søge