Ny vejledning om samarbejde med netværk

 I

Ny vejledning til selvstændige psykologer, der samarbejder med netværk

Dansk Psykolog Forening har netop pr. 1. marts 2015 udgivet en ny vejledning til privatpraktiserende psykologer, der samarbejder med netværksfirmaer. Formålet med vejledningen er at støtte selvstændige psykologer i, at de i deres samarbejde med netværksfirmaer fortsat kan tilbyde psykologydelser af høj kvalitet uden at gå på kompromis med deres faglighed, etik, deres indtjeningsgrundlag eller den lovgivning, som de arbejder ud fra.

Vejledningen hedder “Når privatpraktiserende psykologer samarbejder med netværk”. Du finder den her. Vejledningen er også udgivet i en fysisk version, som er tilgængelig i foreningen. Vi opfordrer alle selvstændige psykologer, der samarbejder eller overvejer at samarbejde med netværk, til at læse vejledningen. Vi opfordrer jer også til at ringe, hvis I har spørgsmål om samarbejdet med netværk eller forsikringsselskaber, eller bare vil fortælle om jeres oplevelser med samarbejdet. I vores arbejde er vi afhængige af de inputs og den viden, som vi får fra jer.

Vi har valgt at benytte udgivelsen af vejledningen til at sætte fokus på området på flere forskellige måder. Blandt andet ved at lancere en ny temaside om vores arbejde med forsikringsselskaber og netværk på hjemmesiden. Find temasiden temasiden på vores hjemmeside og læs mere om, hvad vi arbejder for, og hvordan vi arbejder. Du kan finde temasiden her.

I det kommende nummer af Psykolog Nyt kan du desuden læse en artikel om vigtigheden af at forhandle vilkår, når du samarbejder med netværk. I artiklen deler tre selvstændige psykologer deres erfaringer med at forhandle med netværkene.

Læs “Man behøver ikke sige ja“.

Start med at skrive, og tryk Enter for at søge