Nyt fra specialistuddannelserne

 I

I dette nyhedsbrev kan du læse om:
•Vejledning på www.dp.dk
•Sagsbehandlings- og svartider i specialistrådgivningen
•Registrering af praksiserfaring
•Dispensation for retningslinjerne til specialistuddannelserne
•Særligt til kursusudbydere

Vejledning til www.dp.dk

www.dp.dk/specialist-supervisor finder du vejledningsvideoer, som guider dig igennem samtlige funktioner i dit specialistoverblik. Videoerne er også relevante for dig, som søger vejledning til dit supervisoroverblik.

På hjemmesiden finder du også retningslinjerne til specialistuddannelserne, supervisionsbevis mm.

Længere sagsbehandlings- og svartid på specialistområdet

Vi er glade for, at så mange har taget godt imod det nye specialist- og supervisoroverblik. I er flittige til at registrere alt fra kurser til supervision.
Vi løber stærkt for at behandle jeres registreringer så hurtigt som muligt, og for tiden kan der forekomme længere sagsbehandlingstid. Registreringerne prioriteres i datorækkefølge. Dit specialist- og supervisoroverblik opdateres efterhånden, som vi når til dine registreringer.

Der er for tiden også længere svartid på telefon- og mailrådgivning på specialistområdet. Vi håber, at du vil være tålmodig med os. Vi besvarer din henvendelse, så snart vi når til den.

Står du overfor at aflevere din specialist- eller supervisoransøgning? Så bedes du sende en mail til bla@dp.dk, så vi kan påbegynde forbehandlingen af din ansøgning.

Praksiserfaring – husk at registrere autorisationsbevis

En forudsætning for at registrere praksiserfaring i dit specialist- og supervisoroverblik er, at du har registreret dit autorisationsbevis. Det gør du i MitDP under ”Mig og DP”. Vælg ”Dokumenter” og du kan herefter uploade dit autorisationsbevis i din dokumentmappe.

Hvis du oplever problemer med at oploade, kan du indesende dit autorisationsbevis til dp@dp.dk.

Er du i tvivl om, hvordan du skal dokumentere din praksiserfaring? Du finder reglerne på side 45 i retningslinjerne for specialistuddannelserne.

Dispensation for retningslinjerne til specialistuddannelserne

Hvis du vil søge om dispensation for retningslinjerne til specialistuddannelserne, kan du kontakte os på bla@dp.dk. Du bedes vedlægge tilstrækkeligt materiale til, at eksterne kan træffe afgørelse ud fra det beskrevne (fx CV på supervisor, beskrivelse af omfang mv.).

Specifikke forespørgsler om godkendelse af kurser og supervision, der falder uden for de beskrevne retningslinjer, håndteres løbende. Der kan forekomme længere svartider.

Er du kursusudbyder?

Du finder vejledning til kursusudbydere på side 48-51 i retningslinjerne til specialistuddannelserne.

Start med at skrive, og tryk Enter for at søge