Mød os på andre hjemmesider

DP står også bag P og AOP og PiD, der skal fremme og oplyse om psykologiens gavn for samfundet.
For medlemmer

Fagmagasinet P

P – Psykologernes fagmagasin er et journalistisk båret magasin om psykologiens betydning i alle dele af samfundet og for samfundslivet.

Fagmagasinet udgives af Dansk Psykolog Forening og sætter fokus på, leverer viden om, perspektiverer og bidrager til en nuanceret debat om og med afsæt i psykologi og psykologfaglighed.

Magasinet udkommer trykt og digitalt og rummer artikler, der dækker tre overordnede stofområder: Psykologi og samfund, Psykologi – viden og fag, Psykologi – job og karriere.
Magasinet P
Psykologi

Alt om psykologi

Det er DP, der står bag Alt Om Psykologi, som er en portal rettet mod de mange mennesker, der hver dag søger hjælp eller svar på spørgsmål om psykologi, udvikling, mental sundhed og lidelser.

Artiklerne på sitet er skrevet af psykologer og medlemmer af Dansk Psykolog Forening i samarbejde med redaktionen. Det er vores måde at sikre, at den faglige kvalitet af artiklerne er høj.
Alt om psykologi
Samfund

Psykologer i Danmark

Psykologer i Danmark giver borgere og virksomheder mulighed for let og hurtigt at finde en psykolog med de erfaringer og kompetencer, som den enkelte bruger efterspørger.

Her finder du oplysninger om privatpraktiserende psykologer og arbejds- og organisationspsykologer. Alle er autoriserede og medlem af Dansk Psykolog Forening.
Psykologer i Danmark