Idérig og selvstændig marketingkonsulent

Vil du udvikle, planlægge og eksekvere marketingindsatsen af fagforeningsmedlemskab til en ambitiøs og højtuddannet målgruppe i Dansk Psykolog Forening?

Har du suveræne greb til at rekruttere nye medlemmer og fastholde eksisterende? Synes du, det er sjovt at analysere data og udvikle kreative kampagner? Kan du ligefrem skabe medlemsengagement og begejstring – så er det måske dig, vi leder efter. Vi søger nemlig en engageret marketingkonsulent til at understøtte foreningens stærke formål og vision.

Dansk Psykolog Forenings vision er at sikre psykologers vilkår og kompetencer og arbejde for menneskers psykiske velfærd og trivsel. Den vision arbejder vi hårdt på at realisere hver dag. Din rolle bliver at arbejde med markedsføring af medlemskab af Dansk Psykolog Forening, sikre øget kendskab til foreningen og motivere flere psykologistuderende, færdiguddannede og erhvervsaktive til at blive en del af os.

Skab fundamentet for en stærk marketingindsats

Konkret skal du opbygge foreningens markedsføringsindsats og udvikle koncepter, kampagner og markedsrettede indsatser med sparring fra kolleger i kommunikationsteamet og resten af sekretariatet. Du bidrager blandt andet med indsigt i målgruppen, budskaber, brugerrejser og medievalg, og du bidrager med analyser, indsigter og anbefalinger, der kan øge effekten af markedsføringen. Du kan se koblingerne mellem foreningens politiske dagsordener og mulighed for rekruttering, og du kan udarbejde marketingplaner og har ansvar for opgaverne fra A-Z i samarbejde med dine kolleger, der arbejder med presse, journalistik og medlemskommunikation.

En af dine første opgaver bliver at skabe fundamentet for marketingindsatsen, få opbygget governance omkring samtykke og få skabt et grundlag for indsamling af leads.

Træfsikker med marketingværktøjskassen i orden

  • Du har en relevant videregående uddannelse og mindst 5 års erfaring fra en lignende stilling fx i en fagforening, NGO eller lignende.
  • Du er vant til at arbejde selvstændigt med at skabe fremdrift og resultater via stort overblik og træfsikre leverancer.
  • Du har erfaring med at udvikle og lede kampagner.
  • Du har erfaring med både offline og online markedsføring, du kan skabe synergi mellem kanalerne og styre medieplanlægningen.
  • Du er analytisk stærk og vant til at arbejde med effektmål, data samt rapportering af disse og er god til at fange nye tendenser og omsætte dem til værdi for medlemmerne.
  • Du bygger relationer og bidrager til et stærkt samarbejde på tværs af organisationen, hvor du bliver en central medarbejder for foreningen og kommer til at arbejde med et forretningskritisk område. Matcher du disse krav, er der til gengæld masser af muligheder for udvikling og indflydelse.

Vi glæder os helt vildt til at høre fra dig! I jobbet er der masser af muligheder for udvikling og indflydelse. Vi respekterer hinandens fagligheder højt og ser frem til at lytte til dig og sparre med dig. Du bliver en del af ledelsesstaben, der består af 13 dedikerede medarbejdere, der beskæftiger sig med interessevaretagelse, analyse, kommunikation, psykologi og ledelsesbetjening og arbejder tæt sammen i det daglige. Fælles for os er, at initiativ, høj faglighed og godt samarbejde er nøglen til succes.

Ansøgning og kontakt

Send din ansøgning mærket ”marketingkonsulent” sammen med cv til job@dp.dk senest den 14. august 2022. Har du spørgsmål, så kontakt stabschef Vibeke Grønvall Kristensen på tlf. 22 26 91 60 eller kommunikationsrådgiver Caroline Tiklev på 44 12 71 24. Vi holder første samtalerunde d. 17/18. august 2022 og anden samtalerunde d. 24. august 2022.

Vi anvender test i forbindelse med anden samtalerunde. Tiltrædelse er den 1. oktober 2022 eller hurtigst muligt. Arbejdsstedet er Stockholmsgade på Østerbro i København. Stillingen er på fuld tid, og du forhandlerlønnen inden for rammerne af lokal AC-overenskomst.